2777
2789
عنوان

به نظرتون آبروی من رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا رو که نمیتونن بگیرن زر زیاد بزنن تو دادگاه بگو ازم گرفتن چطور میخان ثابت کنن و مهریه ات هم بزار اجرا بگو میخاستم زندگی کنم این اقا عشق وحالشو کرد ولم کرد

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

ببین یه فامیل داشتیم پسرش عروسشو طلاق داده بود.  می گفت عروسم با کسی بوده.  من حرفشو هرگز باور نکردم.  

دقیقا یکی هم بود عروسش طلاق گرفت بعد به عروس تهمت زد.  من حرف اونو هم باور نکردم.  الانم فوت کرده.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

به همه بگو طلاهارو برداشتن بدون حق وحقوق میخان طلاقم بدن شماها ابروشون رو ببرید مهریه ات هم بزار اجرا درس عبرت بشه براشون نمیدونم مقصر کیه ولی هرچی باشه بالاتر از خیانت که نیست مشکل هم پیدا کرده باشید حق نداره بدون مهریه طلاقتو بده اون طلاها هم که هدیه بوده حقته 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

ببین یه فامیل داشتیم پسرش عروسشو طلاق داده بود. می گفت عروسم با کسی بوده. من حرفشو هرگز باور نکردم ...

چرا مرد ؟

شوهر سابقم دید همه چی تو دادگاه همه چی ب علیه اش هست مهریه نفقه براش بریدن اومد بهم تهمت بزنه قاضی بهش گفت ساکت شو نزاشت حرف بزنه 

دهنی ازش سرویس شد حیوون 

چرا مرد ؟شوهر سابقم دید همه چی تو دادگاه همه چی ب علیه اش هست مهریه نفقه براش بریدن اومد بهم تهمت بز ...

به علت کهولت سن

خدارو شکر که قاضی نذاشت بهت تهمت بزنن. 

اونا جلو قاضی که نه پشت سرش تهمت زدن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

به علت کهولت سنخدارو شکر که قاضی نذاشت بهت تهمت بزنن. اونا جلو قاضی که نه پشت سرش تهمت زدن

خب اینکه هرکی بیاد تهمت بزنه که نمیشه باید ثابت کنه شاهد بیاره اونم شاهد حین ارتکاب جرم دیده باشن الکی که نیست اینجوری هرخداشناسی به هرکسی تهمت میزد خدا خیر بده قاضی رو نزاشت حرفش تموم بشه فقط گفت ازدواجتون از اول اشتباه بوده همون طلاق براتون بهتره دقیقا رید به شوهر سابقم میخاست بگه اگه خیانتی هم بوده بدرد هم نمیخوردید  اینقدر حرص خورد شوهر سابقم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود اینقدر مثل خر کار میکرد جمع میکرداما پولش برکت نداشت انگار خیلی سنش بالاتر بود قاضی گفت اختلاف سنیتون چقدره گفتم ده گفت فکر کردم بیشتره بعد بهش گفت چقدر لاغری اعتیاد داری اونم گفت نه خانوادگی لاغریم عتاد نبود خانوادگی ژنشون خیلی لاغر بود از بس که حسودوحرص میخوردن