2777
2789
عنوان

سه ماهه اومدم خونه بابام

137 بازدید | 18 پست

سلام سه ماهه اومدم خونه بابام میخوام جدا شم شوهرم میگه باید مهریه اتو ببخشی تا طلاقت بدم وگرمه طلاق نمیدم اوایل که گفتم توافقی جدا شیم قبول کرده بود ولی الان میگه نه تازه جهیزیمم نمیده 

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرروئه.شکایت کن با مامور برو جهازتو بیار نفقه ومهریه واجرت المثل هم بگیر ازش.البته نمیدونم درست ت ...

وکیل گرفتم داریم واسه استرداد جهیزیع درخواست میدیم خیلی خستم حالم ازش بهم میخوره

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

شکایت کن برای جهیزیه

انقدر گرونی یه دست لیوان نمیتونی بخری

بعدشم ازهیچی نگذر

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
شکایت کردم

افرین ساده نگذر

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
طلاق نده ب جهنم.زن همسایمون مهریشو گرفت ۱۵ساله داره تنها زندگی میکنه طلاقش،نداده مرده.ب جهنم مرد انگ ...

چرا باید به پای یه احمق جوونیمو هدر بدم🙂

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

وکیل گرفتم داریم واسه استرداد جهیزیع درخواست میدیم خیلی خستم حالم ازش بهم میخوره

برای اینجور کارا باید کفش آهنی بپوشی هی بری هی بیای تا حقتو بگیری.باید قوی باشی.خستم یعنی چی

باقیش رو بسپار دست خدا.و به خدا توکل کن و ازش بخواه برات بهترین راه و بهترین پایان رو رقم بزنه

توکل به خدا گفتم اگه تا چند ماهه دیگه اگه اوکی نشد تمومش میکنم راحت میکنم خودمو

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

برای اینجور کارا باید کفش آهنی بپوشی هی بری هی بیای تا حقتو بگیری.باید قوی باشی.خستم یعنی چی

از کاراش خستم مدام داره مشکل درست میکنه 

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙