2777
2789
عنوان

اگر ازدواج میکنید هرروز خونه باباتون چخبرههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 11146 بازدید | 348 پست
اگه پست هام و دیدی اینم دیدی کیا دارند ریپلام میکنن که جواب میدم

بله دیدم همه ام مخالف

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرام دو هفته ی بار میاند

منم همینطور.. تازه خواهر برادرم تو خونه ندارم ولی میگم مزاحم آسایش مامان بابام نشم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مگه هر کی ازدواج کرد دیگه حقی از خونه ی پدرش نداره😐😐

حق داره ولی هفته ای یکبار.. نه بیشتر.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من قبلا داداشم مجرد بود خود مامانم میگفت مثلا خوابه الان نیایید ناراحت هم نمیشدم کلا میپرسیدم خونه س خوابه یا بیدار بعذ ازدواج کرد بچه های منم شدن دوتا نمی‌گم کم میرم ب اندازه میرم شام زیاد نمیمونم شوهرم بدش میاد فوقش ماهی یبار هفته ای دوبار میرم ها الان درگیر درس بچه شدم وقت نمیکنم برم گاهی حتی من ببینم بچه هام اذیت میکنم میگم با بقیه جدا بیام که اونا راحت باشن با بچه هاشون

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

من قبلا داداشم مجرد بود خود مامانم میگفت مثلا خوابه الان نیایید ناراحت هم نمیشدم کلا میپرسیدم خونه س ...

خیلی خوبه ک انقدر درک داری عزیزم🩵🙂

کاش خواهرمم بهش برنمیخورد و درک میکرد

عاقا تاپیک من کجاست؟هی بهش کامنت اضافه میشه من نمیدونم کجاست😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

مفت خورن خواهرشوهر منم با ۳تا بچه همش خونه مادرش پلاسه فقط میخوره ومیپاشه و جفت گیری میکنه اونم با خ ...

شوهر تو خرج میکنه؟؟چرااا

واقعا درک ندارن

عاقا تاپیک من کجاست؟😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حق داری🥲

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عزیزم حق داری🥲

🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای یاد خودم افتادم من آخرین بچه بودم دیگه یجورایی از خونه پدری فرار کردم 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.