2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میکنید لطفاً ❤️

26 بازدید | 5 پست

من ۲۲ سالمه دانشجو سال آخر کارشناسی زیست شناسی هستم دوست دارم دوباره کنکور سراسری بدم اتاق عمل یا پرستاری بیارم چون می‌دونم اگه نرم حسرت توی دلم میمونه 🫠 ولی خب یکم میترسم که قبول بشم ولی خب سنم بره بالا بعد فارغ تحصیل شدنم به نظرتون دوباره کنکور مجدد بدم ؟ یا ارشد بگیرم ؟

بستگی به تلاش خودت داره مثلا چقدر میخوندی دوران کنکور که اگر باز کنکور بدی همون قدر مثل گذشته میخونی ؟ 

فقط 47 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

بستگی به تلاش خودت داره مثلا چقدر میخوندی دوران کنکور که اگر باز کنکور بدی همون قدر مثل گذشته میخونی ...

آخه مشکل اینکه واقعا تلاش نکردم برای کنکور 🫠 و از طرفی هم نمی‌خوام رو دلم بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مشکل اینکه واقعا تلاش نکردم برای کنکور 🫠 و از طرفی هم نمی‌خوام رو دلم بمونه

میتونی الان شروع کنی و نهایت تلاش تو براش بزاری؟ 

دیپلم تجربی داری درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

آره عزیزم

پس شروع که به خوندن انشالله که موفق باشی و بتونی آینده خیلی‌ روشن خوبی برای خودت بسازی هیچ وقت دور نشده 🍂🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40