خوشبختی به مال دنیا نیست به ذات و وجود ادمه وگرنه خیلی ها با داشتن همین ها هم خوشبخت نیستن وقتی یاد بگیری با هر چیز کوچیکی تو زندگی خوشحال بشی و شاد باشی دیگه چیزی اذیتت نمیکنه ، نمیگم مال دنیا کلا مهم نیست چرا هست ولی اینکه طرف رو فقط به خاطر این چیزا خواست درست نیست 😊 انشاءالله خوشبخت باشن همه ی جوونا 😊 پیرو یه تاپیکی که کسی گذاشته بود اینو گذاشتم، نظر شما چیه؟
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور به امید حال و روز خوب برا همه 🤲🏻 این اکانت برای همیشه بسته شد یه وقت هایی یه کارهایی میکنیم که نه خودم کلی که عالم و ادمو به هم میریزیم و با زندگی کسی بازی میکنیم ادمیزاد ساعت شنی نیست که برعکسش کنی درست بشه حواستون به حرفاتون و کارهاتون باشه خدا میبینه و مطمئنا کارماشو پس میدین 😉😉
بنظرم اگر کسی بتونه بخونه دانشگاه مورد علاقه شو بره توی زمینه تحصیلی موفق باشه خیلی عالیه یکی از آرزو های من اینه موفق شم داخل درسم و به خواسته های خودم برسم انشالله شما هم هر چی میخوای و توی دلت هست بهش برسی اره جدی همه چی مادیات نیست سلامتی هم خیلی مهمه امیدوارم هیچ وقت کسی مریض نشه و بد براش پیش نیاد الهی آمین دعای خیر هم جز خوشبختی محسوب میشه 🥺🥰💙🫂🌹♥️🌺
فقط 47 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم
بنظرم اگر کسی بتونه بخونه دانشگاه مورد علاقه شو بره توی زمینه تحصیلی موفق باشه خیلی عالیه یکی از آر ...
انشاءالله 😊 همه ی جونا خوشبخت باشن و به هر چی که صلاحشونه برسن همچنین
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور به امید حال و روز خوب برا همه 🤲🏻 این اکانت برای همیشه بسته شد یه وقت هایی یه کارهایی میکنیم که نه خودم کلی که عالم و ادمو به هم میریزیم و با زندگی کسی بازی میکنیم ادمیزاد ساعت شنی نیست که برعکسش کنی درست بشه حواستون به حرفاتون و کارهاتون باشه خدا میبینه و مطمئنا کارماشو پس میدین 😉😉