2777
2789

من دیدم مثلاً کادو عروسی در حد سرویس طلا اخانواده عروس  دو تا خونه و ماشین شاسی خانواده پسر دادن بهش ولی بازم بن نظر من پسر خیلی پولدار نیست پولدار واقعی بی ام و و پورش داره نه شاسی چینی شما چی ؟ خوشبخت شدن یا ن؟ 

اطراف ما از یه طبقه و یه فرهنگ ازدواج میکنن باهم نمیسازن طلاق میگیرن 

دیگه چه برسه از طبقات مختلف...

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدارها هم درجه بندی میشن 

این یارو که توصیفش کردی پولداره 

اونا که تو ذهنتونه  اقا زادن بالاترین نوع پولداری 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

خوشبختی به مال دنیا نیست عزیز به ذات و وجود ادمه وگرنه خیلی ها با داشتن همین ها هم خوشبخت نیستن وقتی یاد بگیری با هر چیز کوچیکی تو زندگی خوشحال بشی و شاد باشی دیگه چیزی اذیتت نمیکنه ، نمیگم مال دنیا کلا مهم نیست چرا هست ولی اینکه طرف رو فقط به خاطر این چیزا خواست درست نیست 😊 انشاءالله  خوشبخت باشن 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور به امید حال و روز خوب برا همه 🤲🏻 این اکانت برای همیشه بسته شد یه وقت هایی یه کارهایی میکنیم که نه خودم کلی که عالم و ادمو به هم میریزیم و با زندگی کسی بازی میکنیم ادمیزاد ساعت شنی نیست که برعکسش کنی درست بشه حواستون به حرفاتون و کارهاتون  باشه خدا میبینه و مطمئنا کارماشو پس میدین 😉😉

خیلی قیمتش فرق ندارع ک چینی پنج تومنه المانی و اینا هشت نه تومن شروع میشه قیمتش

نفرمایید بانو

به نظرم آلمان که هیچ، اتحادیه اروپا می تونه با این کامنت شاکی بشه از شما

پولدارها هم درجه بندی میشن این یارو که توصیفش کردی پولداره اونا که تو ذهنتونه اقا زادن بالاترین نوع ...

نه بابا اینقدر پولداری نیست به خدا من پولدار تر از اونم خیلی دیدم ولی بچه هاشون ازدواج نکردن 

پدرشوهر من خیلی خیلی ثروتمندهاونقد ک فکرشم نتونی کنیولی ماشینش ساندرو هستگوشی دستش شیائومیهمسر خودمم ...

خانواده همسرت اصیل هستن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.