2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمینو بگو تازه چتر گفتن حساب کردم حدود ۱۲ تومنی میشه

من خودم حرف  ح هستم می خوام از این حلوا لقمه ای ها درست کنم با گیفت حلزون 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
مسخره بازی مدرسه س؟؟؟چرا تن به هر کاری میدید

اره تازه به همه دوتا افتاد به من یکی بعد گفت شما ۵ نفر باید برا کل کلاس جشن اسم بگیرین  با مکان و عروسک گردان و اینا منم گفتم ازین چیزا سر در نمیارم یه مبلغی میتونم کمک کنم ولی بقیش نه جالبیش اینه اونای دیگه اعتراضم نکردن چرا برا کل کلاس ما باید جنش اسم بگیریم

اخه منم چتر و چکمه و اینارو دیدم ذهنم نرف سمت همه ی کلاس

چند ساله مد شده هر بچه یه حرف رو انتخاب می کنن به اون حرف رسیدن باید در رابطه با اون حرف یه چیز برای کل کلاس بگیره 

من پسرم کلاس اولیه حرف ح انتخاب کردیم کلاسشون هم ۳۰ نفرن 

کلا داستان داریم😬😬😬😬

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
به نظرت پولم میرسه برا ۲۵ نفر 🤭

چراغ قوه ها هست. توشون اسمارتیزه.. 

ما یه بار اینو بردیم... 

از این کلای پخشا بخری ارزون میفته برات. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

این مدارس اینقدر ادایی شدن

واسه هر چیزی جشن جشن جشن

حالا ما جشن نگرفتیم چیزی یاد نگرفتیم؟؟

املای بچه ها معدلشون همه افتضاحه

زندگی سخت هست سخت ترش میکنن.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

چند ساله مد شده هر بچه یه حرف رو انتخاب می کنن به اون حرف رسیدن باید در رابطه با اون حرف یه چیز برای ...

یاخدا من فقط یاد حوله افتادم😂

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

پسر منم اول دبستانیه از کجا بفهمم کدوم حرف واسه ماست؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اره تازه به همه دوتا افتاد به من یکی بعد گفت شما ۵ نفر باید برا کل کلاس جشن اسم بگیرین با مکان و عر ...

عزیزم برو با مدیر صحبت کن ،دیدی اونم فاز برداشته ،بشور پهنش کن 

این مسخره بازی چیه ،آدم بتونه بچه خودش تامین کنه هنر کرده ،چه برسه فرت و فرت جشن بگیره 

حداقل این مراسم ۵،الی ۶ تومن پات میفته ،واجبه مگه 

تازه کل کلاس از این کار منع کن

😐🤷🏻‍♀️