2777
2789
عنوان

هنوز زایمان نکردم،ولی دوست دارم به نی نی کمکی هم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست
عزیزم بچه خودته وبهترمیتونی تصمیو بگیری امابنظرم شمابایه برنامه غذایی مناسب میتچنی هیکلت و روفرم بیا ...

فک کنم شیر آب از شیرمن بهتر بود 

بچه خوب وزن نمیگرفت

منم گیردادم که فقططط شیرخودمو بخوره این شد  بچه ضعیف و لاغر موند

الان میخوام تعصب الکی نداشته باشم رو شیرمادر

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم

بنظرمن شيري ك مادر خودش ميده واقعا تا شش ماهگي سخته اما از شش ماه بهتر ميشه اوضاع كمكي ميخوره يكم سير ميشه تند تند شير نميخاد مادرم خسته نميشه خلاصه شش ماه رو بايد تحمل كني

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم شیر آب از شیرمن بهتر بود  بچه خوب وزن نمیگرفت منم گیردادم که فقططط شیرخودمو بخوره این ...

گلم غذانمیتونی بخوری بادوم وخرمابخورشیرت بینهایت چرب میشه وان شالله نی نی وزنش خوب میشه.

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
بنظرمن شيري ك مادر خودش ميده واقعا تا شش ماهگي سخته اما از شش ماه بهتر ميشه اوضاع كمكي ميخوره يكم سي ...

من با شیردهی مشکل نداشتم

مشکل این بود شیرکم بود بچه سیرنمیشد 

شب از وقت خواب تو دهنش بود تا اذان صبح. هم بچه خواب راحت نداشت هم 

میخوام اگه بشه حداقل قبل خواب شیرخشک بدم بخوره سیربشه و راحت بخوابه

گلم غذانمیتونی بخوری بادوم وخرمابخورشیرت بینهایت چرب میشه وان شالله نی نی وزنش خوب میشه.

اینم واسه اوایل خوبه ولی  بعد  نیازش بیشتر میشه 

اره گلم برا قبل خواب اگه بتوني بدي كه عاليه بازم بايد ببيني چه شيري بهش ميسازه 

چه جوری بفهمم که چه شیری میسازه؟

دکتر ببرم بده یا خودم شیرای مختلف بدم ببینم کدوم بهتره؟