2777
2789
عنوان

😭چیکار کنممم حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست
با اکانتای مختلف میاد

اصلا واکنش نشون نده 

این دنبال همینه از تو یه ضعف پیدا کنه 

واکنش نشون ندی میره سراغ شکار بعدی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره😭نه جوابشو ندادم اصلا ی پیام دادم باز زود حذفش کردم

اصلا حتی سین هم نکن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسایی هم که پروفت بودو اصلا برندار

برداشتم از اینستا هم عکسمو حذف کردم 

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

شماره مجازیه.عکست مگه چی بود

هیچی نیس بخدا ی عکس عادی 

اون طرفم نمیشناسم اصلا کیه

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

هیچی نیس بخدا ی عکس عادی اون طرفم نمیشناسم اصلا کیه

اگه عادیه اههمیت نده مگه میخواد چه کار کنه.این حرفارو میزنه تو رو بترسونه 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
فک کردم کسیه ک دوسش داری یا اکسی کراش چیزی ک باهات لج افتاده.خودتو بزن بیخیالی

باش 

با عکسا چیکار میکنن مگه؟🤦🏻‍♀️اخه مگه الان همه نمیزارن 

اگه عادیه اههمیت نده مگه میخواد چه کار کنه.این حرفارو میزنه تو رو بترسونه

اره عادیه عادیه بخدا ی ارایش زدم فقط 🙁