2777
2789
عنوان

تکرار کلاس اولی داشتید

222 بازدید | 30 پست

پسرم متولد ۳۰ شهریوره و کوچکترین عضو کلاس اینکه چرا خودم دیر نفرستادم هم ترسیدم هم اینکه چون زیاد با کسی رفت و آمد نداریم میخواستم دورش شلوغ باشه و تو جامعه باشه..درسش هم انصافا خوبه ولی از لحاظ رفتاری خیلی زودرنجِ لوسه اذیتش میکنن میگم کلاس اول رو تکرار پایه کنم بچه دل زده میشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست بندرگشتالت ازش بگیر ببین سن عقلیش چنده

با توجه به سن عقلیش تصمیم بگیر ادامه بده یا همین الان دیگ نزار بره مدرسه

ولی ب هیییییییچچچچ قیمتی تکرار پایه نکن روان بچه نابود میشه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

😑ببخشید خودت بودی دوست داشتی بعدم بچه ها حالا جای این بچتو ببر کانون فرهنگی پر از گلاس اجتماعی بارش بیار

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

وقتی درسش خوبه چرا تکرار بزنی😐

بچه های دیگه زور میگن بهش..اینم انگار اعتماد بنفسش پایین اومده با خوراکی هاش بهشون باج میده که دوستاش رو نگهداره الان اینه دبیرستان وضعیت خیلی بد میشه

نکن این کار رو

اگرم خواستی انجام بدی حتما حتمااا از چندتا مشاور کمک بگیر

حتی میگم پیش دبستاتی بچه الفبا یاد نگیره ک کلاس اول براش جذابیت داشته یاشه.بعد شما میخوای بچه ک کلی چیز یاد گرفته بفرستی دوباره کلاس اول؟

اصولا مدرسه قبول نمیکنه . ولی اصلا زود هم نرفته

بهترین سن شروع مدرسه همینه. 

این تفاوت ها از کلاس دوم اصلا دیده نمیشه