2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا نامزدم❓️❓️😂📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 48 پست
مردا مثل ما خانمها انقدر جزئی نگر نیستن.. مطمئن باش اون اصلا به آهنگش توجه نکرده، منظورش متن آهنگ. ب ...

آره میدونم منظوری نداشته گفتم نکنه بقیه ببینن بد فکر کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا منم در رابطه با سمی گفتم زهرمار و جدی نگفتم بعدشم باشه عقلتو بزاز برا خودت گفتم نظر بده نه بی ا ...

به این رفتارا تو رابطه میگن سمی جهت افزاریش اطلاع

و شما از من چیزی نمیدونی بخوای نظر بدی

درضمن احترام احترام میاره 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بله بله باش

اوم😎

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

میگه دل بیچاره بمیر نازت خریدار نداره آخه لیلا خوشگله و بهت محل نمیذاره

آهان... مطمئن باش به آهنگش توجهی نکرده 

خودم از این جور آهنگها هم  زیاد گوش میدم اما دلیل نمیشه که شکست عشقی خورده باشم... البته استوری کردن فرق داره، باید حواسشو جمع کنه بعد از این 🙂

آهان... مطمئن باش به آهنگش توجهی نکرده خودم از این جور آهنگها هم زیاد گوش میدم اما دلیل نمیشه که شک ...

استوری نبود پست کرده بود من بهش اعتماد دارم میدونم فقط گفتن بقیه فامیل ببینن خیال میکنن دعوامون شده