2777
2789

خودت نمیاد خدا؟ ی زنه شیطان صفت بنده پاکتو طلسم کنه ؟ که از دنیا بره؟  مگه دنیا دست تو نیس دلت میاد بچه منو بکشن ؟ دنیا دست تو نیست مگه؟ پس این حرومزاده ها چی میگن؟ چرا داداش پس؟ من پیامبر نیستما من امام حسین نیستما اشتباه گرفتی اون بالا نشستی بنده هات بچم بکشن توهم نگا کنی من تحمل دوری بچمو ندارم اون جیگر گوشه منه بفهم چطوری انتقام میگیری ازشون؟ من نمیگذرم خدا تازه زايمان کردم نمیگذرم دنیا مال توعه ن اونا تو میگی کی تو دنیا باشه کی نباشه اون حرومزاده ها چیکارن💔

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

کاش بری دکتراینجورخودتوازارندی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

😐کی میخواد همچین کاری کنه ؟ .

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی زنه حرومزاده شیطان پرست

هیچی نمیشه نترس 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

از کجا میدونی برای بچه ات طلسم نوشتن؟ اگه چیزی پیدا کردی ک بنداز بره بچه رو ببر دکتر ببین چشه من به این چیزا باور ندارم این باور خود ادمه ک اجازه میده چیزی اثر بذاره یا نه و هر چیزی رو به دعا نوشتن ربط میده 

گرفتم

خب اصلا اصلا نگران نباش مرگ و زندگی آدما فقط دست خداست هیشکی نمیتونه با دو خط آدم بکشه اونم باید میدادیش آب جاری اثرش بره اگه حس میکنی طلسم و پاشیدن خونتون خونه رو پاکسازی کن 

یا اگه امکان داره از اونجا برید 

اگرم نمیتونی یه پسره هست پوریا به اون بگو برای موارد خیلی حاد رایگان میاد پاکسازی میکنه خیلی حااااد ها

ولی واسه شما حاد نیست ازش بپرس چطور پاکسازی کنی

تو خونه هم همیشه صورت قرآن بزار نگران نباش

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

هیچی نمیشه نترس

ببین تو بارداری خیلی طلسم زدن ولی بچم سالم دنیا اومد خدا شاهده سالمه سالمه یدونه خارم نرفته تو پاش از نظر جسمی و روحی سالمه ولی میگن نمیمونه میمیره 😞😔

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

شما اگه واقعا این توهمات تو ذهنته ی سر برو روانپزشک 

اگه مارو ایسگاه گرفتی هم بسه دیگه بابا 

مگه فقط تو نوزاد داری تو فامیلتون یا قراره جانشین فرمانروا بشه که قصد کشتنش رو داشته باشن