2789
عنوان

زن همسایمون

248 بازدید | 18 پست

یه پسر داره واقعا اقاست خیلی بافرهنگن پسره کاریه و هم پول درمیاره هم وضعشون خوبه امروز شنیدم قراره برن خواستگاری یه دختری براش خیلی ناراحت شدم دو ساله همسایه ایم خیلی همسایه داریمون خوب بود همیشه از من تعریف می کرد من فکر کردم واسه پسرش منو نظر داره خیلی دلم شکست مگه من چی کم داشتم😔💔 نمی‌دونم چرا خدا درهای ازدواج رو به روم بسته💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروزنده بی خیال یه مدت یادت میره

حالا اگه بله بدن و عقد و عروسی داشته باشن و نامه اینا بدن من که نمیرم واقعا ازش انتظار داشتم اون هی بهم می‌گفت دخترم همش ازم تعریف می کرد خب ادم یه طور دیگه فکر میکنه یهو دل میبنده

سلام رو کن بفهمه میشی مسخره دست اون و خانواده اش

واقعا ازش انتظار داشتم کی بهتر از من واسه پسرش خدایی یه پسر داره مثل دسته گل این همه مدت مامانش باهام گرم رفتار میکرد خیلی دوسم داشت خب ادم یه طور دیگه فکر میکنه یهو دل میبنده واقعا دلم شکست دلخور شدم ازش امروز

نه اینطوری متوجه مبشنهمون رفتار قبلیتو ادامه بده

بشن اصلا مهم نیست من واقعا ازش انتظار داشتم اصلا طوری رفتار میکرد باهام خب من حق داشتم اینطوری فکر کنم اینطوری انتظار داشته باشم اصلا با همسایه های دیگه اینطوری رفتار نمیکرد این دو سال که همسایه بودیم مثل پروانه دورمون بود

واقعا ازش انتظار داشتم کی بهتر از من واسه پسرش خدایی یه پسر داره مثل دسته گل این همه مدت مامانش باها ...

شاید  مادره تورو پیشنهاد داده پسره دلش پیش کس دیگه ای بوده یا دوست دختر داشته همونو میخواسته

شاید مادره تورو پیشنهاد داده پسره دلش پیش کس دیگه ای بوده یا دوست دختر داشته همونو میخواسته

نه بابا دختره بهشون معرفی کردن دختره معرف داشته اونوقت من هیچکس معرفم نشد