2777
2789

من هیچی ندارم هیچ شانسم ندارم ☹️

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن به خدا....بگو خدایا تو بهتر از هر کس دیگه ای منو میشناسی صلاح من و ایندم رو میدونی چیزایی که دوست دارمم رو میدونی من دوست دارم ازدواج کنم اگر صلاح مبدونی سر راه من اونی که از نظر تو خوبه رو بزار ...و تسلیم باش بگو خدایا من تسلیم توام هر چی تو تصمیم بگیری زندگی من دست تو ....اینجوری اروم میشی عریزدلم منم برات دعا‌میکنم ایشالا بهترینا قسمتت بشه هنوز خیلیی وقت داری غصه نخور 

منم همینم، حتی خواستگار هم ندارم

باید مزاحم‌ها رو بشمرم به عنوان تنها مردهای زندگیم

یه وقتا میگم یعنی حتی برای پول هم منو نمی‌خوان؟ نمی‌دونم 

البته از خدا خواستم اگه قراره آدم ناجوری به پستم بخوره راضیم که اصلا ازدواج نکنم، جدیدا اصرار نمی‌کنم رو این خواسته

هر چی خودش صلاح می‌دونه 

هعییی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بنظرم‌ازدواج‌ب قسمته درست وقتی ک بیخیال میشی و ب زندگیت مشغول میشی و شاد هستی از وضع موجود برات پیش میاد.تو ک ماشاالله همه چی داری پس کیف کن لذت ببر ،اینو از منی ک ۲۱ سالگی ازدواج کردم اما الان کاهی از شدت مسئوليت گریه ام‌میگیره گوش کن

منم خواستگارندارم بخدا

کم کم دیگه خودمون باید آستین بالا بزنیم بریم یه پسر خوب پیدا کنیم😕

هر کی رو دیدم یا میگفت پول ندارم زن بگیرم یا میگفت مهریه مهریه مهریهههه

یا میگفت دختر خوب دیگه وجود نداره

من که چشمم از این پسرا آب نمیخوره دیگه

خدا باید با دستای خودش یه مرد واقعی خلق کنه بفرسته، از مجردی کپک بزنیم شرف داره تا اینکه ازدواج بد نصیبمون بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.