2777
2789

اهنگ من یه دیوونم وقته عاقل شم دهه نود

اهنگ ناری ناری دهه هشتاد یا نود

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

کاشکی میون ابرا همدم ستاره ها شی

از گروه آریان

چقدر باهاش قر میدادیم 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترهمسایه شبای تابستون گاهی میومد روی بوم هردفه یه گلی پرت میکردمیون خونمون یعنی زود بیاروی بوم....دهه۷۰

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

کاشکی میون ابرا همدم ستاره ها شیاز گروه آریانچقدر باهاش قر میدادیم

گفتی میخوام رو ابرا همدم ستاره ها شم😃

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
دخترهمسایه شبای تابستون گاهی میومد روی بوم هردفه یه گلی پرت میکردمیون خونمون یعنی زود بیاروی بوم.... ...

بازی قایم موشک حالی  داره😁

جونی جونُم لیلا فروهرواسه دختر شما ،واسه دختر شما خواستگار آی اومده،یکیشون خیلی خوبه.یکیشون خیلی خوب ...

خدا قسمت بکنه همگی بگید ایشالله😂