2777
2789
عنوان

اهنگ قدیمی بگید که یه زمانی خیلی ترند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست
آهای دختر چوپون دلمو شکوندی برو حالشو ببر شبا هرشب توی رویای منی تو امید دل شیدای منی

وای سومیییی😍😍😍👌🏻👌🏻👌🏻

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرفته یاد تو هنوزم از سرم نمیتونم من از تو ساده بگذرم

گلم تا آخرم با چشمای ترم گذشتی از منو نکردی باورم

نکردی باورم ...

میشد که یکمی میشد که یک دمی میشد که لحظه ای 

بگی که یکمی و یکدمی به فکرمی

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

ناری ناری ناری 

بابا تو مهربونی بابا دل میسوزونی تو که با خنده هات دلو میترکونی😂

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

بگردم بگردم بیام دورت بگردم 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

آهای خوشگل عاشق آهای عمر دقایق 🥰 الانم دوسش دارم

اهای وصله به موهات سنجاق شقایق.. یادم نیس ادامش😂

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

چشمای تو زنگاریِ به رنگ مینا کاریِ

از خوشگلیت من چی بگم 

باغ پر از گلکاریِ

خورشید خانوم قشنگِ سرخ و سپید دو رنگه

اما دل عاشق من با دل تو یه رنگِ

از راشید

اونقدر که استایل و سبک موهاشون و روش میکروفون گرفتمشون خنده دار بود، آهنگا نبود. بعد خودمون رو جر میدادیم با حلقمون میخوندیم و میرقصیدیم، یعنی جایی از بدنمون نبود بی حرکت بمونه

چه رفتاری بود آخه 😅😅😅😅

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

از اون بالا کفتر میایَ….

بگیرین کفتر رو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣