2777
2789
عنوان

رفتار درست با خواهرشوهر دورو چیه

254 بازدید | 27 پست

سلام دوستان...من عقد کردم‌‌‌..خواهرشوهر کوچیک من یه سری رفتارهایی داره که فک میکردم من حساسم تا اینکه توی گوشی نامزدم چت هایی ازش دیدم ...که مثلا به نامزدم میگفت اینطور رفتار کن با نامزدت..و یسری چت با یه مشاور درباره رابطه من و نامزدم...مثل به اون گفته این اومده برادر منو ازم گرفته...اونم گفته بهش توجه نکن و پیش برادرت با مهربونی باهاش برخورد کن ولی سعی کن کاری کنی داداشت بهش زیاد توجه نکنه....میخوام ببینم چطور با این آدم وقیح رفتار کنم

یکی دارم هیچ راهی نیس ساختن و سوختن 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چتهارو دارم ‌.میخواستم توی جمع پیش شوهرش آبروش رو ببرم و دستشو رو کنم..میخواستم اینجا مشورت بگیرم

چی بگم گلم بخدا خودت بهتر میدونی

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عجب بی شرفی هست. تنها راهش اینه شوهر کنه بره پی کارش

شوهر کرده...اینو بگم شوهرش بهش بی‌توجهی میکنه و بارها کارش به جدایی رسیده...میخواد منم مثل خودش بشم

ایکاش گوشی چک نمیکردی. اکثرا خواهرا مجردن حساسن به نامزد برادرشون. طبیعی هم هست حس میکنن محبت قسمت شده زمان بگذره بهتر میشن . خودشون ازدواج کنن .سعی کن کاری نکنی وگرنه تو یه جنگ میفتی،هر روز یه داستان 

ایکاش گوشی چک نمیکردی. اکثرا خواهرا مجردن حساسن به نامزد برادرشون. طبیعی هم هست حس میکنن محبت قسمت ش ...

مجرد نیست...وقتی برای ماشین خریدن نامزدم با طلاهام کمک کردم نامزدم پیش مادرش ازم تشکر کرد اون برگشت گفت داداش خودت خریدی دیگه

مجرد نیست...وقتی برای ماشین خریدن نامزدم با طلاهام کمک کردم نامزدم پیش مادرش ازم تشکر کرد اون برگشت ...

مریضه دیگه . ولی بنظرم چت رو توجمع نشون نده هرچی باشه مادرش ناراحت میشه به همسرت بگو فوقش تنهایی . ازدواج میکنی کمتر میبینیش

مریضه دیگه . ولی بنظرم چت رو توجمع نشون نده هرچی باشه مادرش ناراحت میشه به همسرت بگو فوقش تنهایی . ا ...

درسته..ولی آنقدر عصبانی بودم میخداستم چتارو به مادر و شوهرش نشون بدم و بگم این زنیکه رو جمع کن یا جعمش کنم