2777
2789

دیروز که اصلا نبودش نیم ساعتم نبود ک پیام داد یهو رفت 

بعد من دیروز خیلی حالم بد بود جوری ک میخواستم شب بخوابم قبلش گریه ام گرفت

منتظرش بودم نیومد بهش پیام داد حالم خوب نیست و اینا اصلا نگاه نکرد ولی چک کردم برنامه های دیگه آنلاین میشد 

الان بیدار شدم دیدم همه برنامه ها تا ساعت ۴ آنلاین بوده 

و فقط برنامه ای ک من پیام دادم آنلاین نشده 

اینم بگم بدنش ضربه دیده و آزمایش داده استرس آزمایش رو داره ک جوابش بد نباشه 

حق دارم ناراحت بشم؟یا بذارم به پای استرسش🥲

🤧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطتتون،بخاطر هر چیزی خراب نکن ممکنه الکی برنامه میزنه آنلاین مثلا تلگرام و روبیکا تا صب میزنن آنلا ...

میدونم اینو ولی مطمئنم نه بیدار بوده چون تمام آنلاین بودناش توی یک ساعت بوده

🤧

😐حق داریی پیام دادن مگه چقد قراره طول بکشه،یا حالا جواب ازمایشو تغییر میده و استرسشو کم میکنه؟

نمیدونم والا 

حس میکنم من مشکل دارم یا خسته شده ازم 

میخوام مثل خودش رفتار کنم 

من سرم توی گوشی باشه همین که پیام میده جواب پیامشو میدم😫

نمیخوام دیگه اینطوری باشم 

🤧

دعوا کن

#تاکسیک‍ باش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
رابطتتون،بخاطر هر چیزی خراب نکن ممکنه الکی برنامه میزنه آنلاین مثلا تلگرام و روبیکا تا صب میزنن آنلا ...

همچین چیزی نمبشه واقعا

ده ساله تلگرام داریم جتی بیشتر

اینا همش توجیح هست

تا وارد برنامه نشی بازدید نمیزنه

بقیه ش دروغه

شاید تو زیاد بهونه میگیری و اعصاب و حوصله اتو نداشته

وگرنه طبیعی نیست

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نمیدونم والا حس میکنم من مشکل دارم یا خسته شده ازم میخوام مثل خودش رفتار کنم من سرم توی گوشی باشه هم ...

راستش منم همینطورم

پارتنرم دیروز ساعت ۷ صب پیام داد تا ۶ عصر هیچ خبری دیگ ازم نگرفت اونم خودم زنگ زدم ک جواب داد.

بعدم باز رفت تا ساعت ۲ نصف شب بازم خودم پیام دادمو زنگ زدم نگرانش بودم.

تهشم گفت زنگ زدنات عصبیم کرده،از خودم متنفرم ک نمیتونم مثل خودش باشم و ب بقیه کارام برسم ن صرفا فقط منتظر جنابعالی باشم😕💔

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

راستش منم همینطورمپارتنرم دیروز ساعت ۷ صب پیام داد تا ۶ عصر هیچ خبری دیگ ازم نگرفت اونم خودم زنگ زدم ...

دقیقا مثل منی 

پیام میده دارم لباس میپوشم برم بیرون هم یه تیکه لباس میپوشم جواب پیامشو میدم دوباره ادامه میدم 

حالم از خودم بهم میخوره حس میکنم خیلی سبک بازی در میارم

🤧

دقیقا مثل منی پیام میده دارم لباس میپوشم برم بیرون هم یه تیکه لباس میپوشم جواب پیامشو میدم دوباره اد ...

دقیقاا منم همچین حسی دارم روزی هزاردفعه ب خودم فحش میدم میگم توام مثل اون باش...

نگرانشم هرلحظه جواب نده کلی نگران میشم

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻