مهرنازی مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1271 عنوان بخور آب سرد | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 61 پست بچه ها هرروز وهرلحظه سردرد دارم ام آی آر وچندین آزمایش دیگه هم دادم بسکه دارو خوردم معدم داغونه شنیدم بخور آب سرد خوبه؟ 1404/07/29 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 8206 اومدن ممنونم.ینی حتما باید بریم پیششون .نمیشه تلفنی بعضی درمانگرا تلفنی هم ویزیت میکنن
مهرنازی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1271 دقیقا منم همین رو گفتن که رگ سمت راست مادرزادی نازکتره....خب خواهر توروخدا شما دارویی برای اون رگ دا ... خواهش میکنم عزیزم نه دارولازم نیست فقط داروهایی که نوشتم تقریبا کنترل کرده میگرنمو من ممکنه جای مادرت باشم ۴۸سالمه
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 خواهش میکنم عزیزم نه دارولازم نیست فقط داروهایی که نوشتم تقریبا کنترل کرده میگرنمو من ممکنه جای مادر ... خب توروخدا برای اون رگ چی گفتن بهتون دقیق و اینکه داروها فقط برای میگرن هستش یا اون رگ؟؟خواهر بزرگم هستید .منم ۳۲سالمه
مهرنازی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1271 خب توروخدا برای اون رگ چی گفتن بهتون دقیق و اینکه داروها فقط برای میگرن هستش یا اون رگ؟؟خواهر بزرگم ... اون رگ مادرزاده واکثرا اینطور هستن عزیزم اصلا نگران نباش داروهام آلونتا پیشگیری ازمیگرنم میکنه ولی اصل درمان افسردگی واضطرابه بوسپیرون درمان اضطراب وتنشه میگرن خیلی سخته ولی ریشه میگرن اعصابه
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 اون رگ مادرزاده واکثرا اینطور هستن عزیزم اصلا نگران نباش داروهام آلونتا پیشگیری ازمیگرنم میکنه ولی ا ... میدونم منظورم اینه که دارویی برای اون رگ ندادنذیعنی و گفتن لازم نداره؟؟توروخدا شما دکتر تهران رفتید اونجا دکتراشون خوبه .یعنی دکتر گفت این میگرن ربطی به اون رگ هم نداره؟؟شرمنده زیاد سوال میپرسم .😔
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 اون رگ مادرزاده واکثرا اینطور هستن عزیزم اصلا نگران نباش داروهام آلونتا پیشگیری ازمیگرنم میکنه ولی ا ... میگم توروخدا شما با این وضعیت میگرن تونستید بچه دار بشید؟
مهرنازی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1271 میدونم منظورم اینه که دارویی برای اون رگ ندادنذیعنی و گفتن لازم نداره؟؟توروخدا شما دکتر تهران رفتید ... نه عزیزم ربطی به میگرن نداره داروهم نمیخواد تهرانم دوست گلم نترس عزیزم قول میدم چیزی نیست
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 نه عزیزم ربطی به میگرن نداره داروهم نمیخواد تهرانم دوست گلم نترس عزیزم قول میدم چیزی نیست میگم من بخاطر بچه دار شدنم نگرانم..من یه دختر دارم الان دلم یه پسر میخاد چون خیلی تعنه شنیدم...حالا همش میترسم میگم خدایا حاملگی اذیتم نکنه سردردم بیشتر نشه نمیدونم چیکار کنم ...شما چندتا بچه دارید؟
مهرنازی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1271 میگم من بخاطر بچه دار شدنم نگرانم..من یه دختر دارم الان دلم یه پسر میخاد چون خیلی تعنه شنیدم...حالا ... عزیزم ابدا به حرف دیگران اهمیت نده اصلا دخترپسرنکن ناشکری نکن ولی خودم میترسیدم حامله بشم میگرنمو چیکارکنم ولی درنهایت ما بچه دارنشدیم ۱۱سال معالجه کردیم والان فرزندخونده داریم ازنوزادی خدابهمون دادش الان ۱۴سالشه
مهرنازی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1271 عزیزم ابدا به حرف دیگران اهمیت نده اصلا دخترپسرنکن ناشکری نکن ولی خودم میترسیدم حامله بشم میگرنمو چی ... ولی اگرقصدحاملگی داری حتما میگرن روبادکترت درمیون بزار
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 عزیزم ابدا به حرف دیگران اهمیت نده اصلا دخترپسرنکن ناشکری نکن ولی خودم میترسیدم حامله بشم میگرنمو چی ... یعنی به خاطر میگرنتون حامله نشدید؟
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 عزیزم ابدا به حرف دیگران اهمیت نده اصلا دخترپسرنکن ناشکری نکن ولی خودم میترسیدم حامله بشم میگرنمو چی ... خدا حفظش کنه براتون...
مهرنازی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1271 یعنی به خاطر میگرنتون حامله نشدید؟ نه شوهرم اسپرم عادی نداشت
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 ولی اگرقصدحاملگی داری حتما میگرن روبادکترت درمیون بزار خواهر من همش بخاطر اون رگ مادرزادی نگرانم همش وقتی سردرد میشم میگم خدایا نکنه مال اونه یا همش میگم نکنه دکترهای اینجا خوب نیستن از لحاظ مالی هم امکان تهران اومدن نداشتم..
چیشدپس عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 8276 نه شوهرم اسپرم عادی نداشت یعنی مشکل از همسرتون بود؟شمام قبول کردید که دیگه بچه دار نشید بخاطر شوهرتون