2777
2789
عنوان

مشکل با خواهر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست
دیونه ای؟خواهرت و هر روز با شوهرت تو یه خونه میزاری؟حریم خصوصی زن و شوهری چی میشه ولش کن بزار بره با ...

همسرم اکثرا ماموریته و من با بچه هام تنهام و فشار زندگی و مسئولیت بچه ها یه طرف اینم یه طرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو خونه ی پدرتون بود مقصر شما بودین ولی خونه ی خودتونه پس باید احترام بذاره 

بهونشم برای اینکه هرروز بیاد خونه ی شما قابل قبول نیست 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خواهر منم دقیقا اینجوری بود ولی شوهر کرد خیلی خوب شد هم خانواده ام هم خودش مهربون تمیز

من فکر نکنم این شوهرم کنه خوب بشه چون واقعا هیچ بزرگتری برای خودش نمیخواد پدرمم کوچکترین انتقادی ازش کنه توی روش وایمیسته. 

اگه تو خونه ی پدرتون بود مقصر شما بودین ولی خونه ی خودتونه پس باید احترام بذاره بهونشم برای اینکه هر ...

خونه من بود اتفاقا گفتم خونه پدرت به پدر مادر ربط داره بمن مربوط نیست اما خونه من یه حرمت و قوانینی داره تو جلوی پسر بزرگم بمن میگی تو هیچ کاره این خونه هستی هروقت دلم بخاد میرم میام. خب همسرم اکثرا ماموریته و مسئولیت این بچه ها بامنه الان تو توی خونه خودم اقتدارمو خراب کنی که دوفردا دیگه بچمم همینجوری رفتار میکنه 

من فکر نکنم این شوهرم کنه خوب بشه چون واقعا هیچ بزرگتری برای خودش نمیخواد پدرمم کوچکترین انتقادی ازش ...

خواهر منم دقیقا اینجوری بود حتی یه بار بابام دعواش کرده بود برداشته بود قرص خورده بود ولی الان مثل چی از شوهرش میترسه 

البته خواهرمن ازدواج دومش بود بیشتر طفلک بخاطر اینکه زندگیش خراب شده بود ناراحت بود 

خواهر منم دقیقا اینجوری بود حتی یه بار بابام دعواش کرده بود برداشته بود قرص خورده بود ولی الان مثل چ ...

اخه دیگه اتاقشم مرتب نمیکنه خودش میگه ۳۰سالمه. خب ۳۰سالته فقط واسه ول گشتن بیرون و دیروقت اومدن ۳۰سالته واسه بقیه‌چیزا کوچیکی؟ موهای توی برسش رو درنمیاره مامانم درمیاره. خونه منم همینطوره

ادم سمی هیچ وقت نرمال نمیشه.  هیچ ربط مستقیمی هم با پدر و مادر نداره.  مگر پدر و مادر بقیه رو تربیت نکردن؟!  چرا یکی باید تحفه در بیاد؟!  حالا اگر هم درست تربیت نکرده باشن،  بلاخره الان دیگه دیر شده.  باید فقط دنبال راه حل آرامش باشی.  بهترین کار اینکه که تلاش کنید مستقل بشه.  یعنی از هر راهی که میتونید دیگه بیش شما نیاد.  و طی چند مدت اینده هم از خونه پدر مادرتون بره.  متاسفانه بچه ها تو ایران همیشه میخوان خانواده رو تا اخرین لحظه بدوشن. این اگر مجرد بمونه در اینده عذاب پدر مادرت میشه.  خودم که نمونه اش رو دیدم. خونه خودت رو به شدت کم کن. 

داری میگی باورت میشه فک می کنم خواهر منه

بخدا مامانم براش ماشین گرون خریده طلا خریده بازم ازشون طلبکاره‌. الان میگه جهیزیه میلیاردی میخوام. مادرم بیرون کار میکنه میاد خونه خواهرم ظرفای ناهار خودشم نمیشوره مامانم میگه چرا نشستی میگه من نباید کارای خونه تورو کنم که بشین خونت خونه داریتو کن. همش داد میزنه توهین و پرخاش میکنه بهشون. دو روز با بچه هام میرم اونجا عین چی پشیمون میشم بادیدن این چیزا

خب پس چرا غصه میخوری که رفتع بزار بره

اینکه خانوادمم طرف اونو گرفتن و میگن نباید اون وقت شب بیرونش میکردی. میگم اگه اون وقت شب دیره و بد هست چرا دخترتون پس تااون تایم بیرون بود؟ میگن ما خبر داشتیم کجا بوده و به شوهرت چه ربطی داشته اصلا. میگم شوهرم مگه جلو دخترتونو گرفته؟! برادرانه نگرانش شده به من ابراز کرده بچه کجا مونده دیروقته. زنگ هم که بهش نزدیم. 

بخدا مامانم براش ماشین گرون خریده طلا خریده بازم ازشون طلبکاره‌. الان میگه جهیزیه میلیاردی میخوام. م ...

منم بقران اونجوری بود بچه خونه‌ی بابامینا بازی میکرد جیق داد میزد بچه ها نمیزارن  بخوام فقط گلگی مامانم پیش منو خواهرام میکرد ولی بعداز اینکه ازدواج کرده هی زنگ میزنه بیا بریم خونه ی بابا منو دعوت می کنه خونش کلا یه ادم دیگه‌ای شده 

ادم سمی هیچ وقت نرمال نمیشه. هیچ ربط مستقیمی هم با پدر و مادر نداره. مگر پدر و مادر بقیه رو تربیت ...

من دیگه گفتم خونه من نیاد. از اینکه بچه هام رفتاراشو نمیبینن خیلی راضیم و ارامش دارم. بچه زیر یک سال داشتم یه دست بچه بغل یه دست ناهارشام خانوم اماده کن اصلا یه کمک نمیکرد لااقل بچه رو از دستم بگیره