2777
2789
عنوان

مشکل با خواهر مجرد

355 بازدید | 37 پست

سلام خانوما. من متاهلم و دو فرزند دارم و یه خواهر دارم چهارسال ازم کوچکتر و مجرده و شاغل و اکثرا از کارش میومد خونم و لش میکرد و لباس میپوشید میرفت گردش تا دیروقت. یکی از این شبا که تا ساعت ۱۲شب برنگشته بود و من باردار هم بودم و هیچ خبری هم بهم نداده بود که دیر میاد من نگران شدم همسرم هم نگرانش شد ولی تماس نگرفتیم باهاش تا برگرده. وقتی اومد خیلی اروم بهش گفتم اخه این ساعت اومدنه؟ ساعتو دیدی؟ یهو فریاد زد من ۳۰سالمه و به تو ربطی نداره من کی میرم کی میام و واسه خودم پدرمادر دارم و اونا خبر داشتن و تو کاره ای نیستی و کلی داد و بیداد که در حدی که همسایه پایینی مشت کوبید به دیوار که ارومتر باشید.من گفتم توی خونه من میای یه ارزشی قائل شو من پسر توی سن بلوغ دارم اون داره تورو میبینه یاد میگیره ازت. یهو گفت من اینجا هم میام تو هیچ کاره ای هروقت دلم بخاد میرم میام. شوهرتم اگه نگران شده بهش ربطی نداره بره جلوی خواهر و خواهرزاده هاشو بگیره. در صورتیکه همسرم چیزی به خودش نگفته بود. منم وقتی جلوی بچم گفت تو هیچ کاره این خونه هستی گفتم پس از خونه من برو. همون شبانه سوار ماشینش شد و رفت خونه پدرم و کولی بازی دراورد که نصفه شب خواهرم منو از خونش بیرون کرده. و همین شده داستان برای ما. خانوما من باهمچین خواهری چطور برخورد کنم اخه؟ به مادرم پرخاش میکنه همش طلبکاره ازشون همش باید همه بهش سرویس بدن حتی اتاقشم مرتب نمیکنه. چه خونه پدرم چه خونه من مثل هتله براش. واقعا از توهینایی که به پدرمادرم میکنه حالم بد شده. همش میگه من بزرگ شدم هرکار دلم بخواد میکنم. دست به سیاه سفید نمیزنه همش گردش و بیرون با دوستاش و پارتنرش و فقط طلبکاره ازمون. اینجا واقعا بنظرتون مقصر کیه؟

عزیزم ۳۰ سالشه دیگه واقعا نباید بهش گیر بدید البته ایشون هم خیلی بد رفتار کردن نسبت به حرفی که شما زدید

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این وضعیت اون ولی اگ اینجوری نبوده قبلا پس ی سری مشکلات ب وجود اومده با ی مشاور مشورت کن

یا ببرش درصورت نیاز

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

من به این سن رسیدم فهمیدم در دعوا مقصر صد درصد یک طرف نیست ، میشه بگی هفتاد درصد حق با شما سی درصد خواهر تون 

اما عزیز من به نظرم شما وقت و حوصله تو برای تربیت بچه ها خودت خرج کنی نتیجه اش بهتر اون خانم سی ساله تربیت اش شکل گرفته و مقصر نه شمایی نه خودش خانواده است که باید مسئولیت پذیر بودن بهش یاد می‌داد.

غیر مستقیم باید به این خانم تذکر داد چون تذکر مستقیم نتیجه اش واقعا عکس

خونه ی شما چرا اومده بمونه؟

میگه از محل کارم تا خونه بابا سختمه برم و میام خونتون. منم بچه کوچیک دارم کلی خودم گرفتارم تازه کارای اونم اضافه میشه و ناهار فرداشم که ببره سرکار

میگه از محل کارم تا خونه بابا سختمه برم و میام خونتون. منم بچه کوچیک دارم کلی خودم گرفتارم تازه کارا ...

خب عزیزم مستقیم بهش بگین نیاد اصن معنی نداره این رفتار روتین زندگیش باشه 

مثلا ی شب دیروقت باشه تو بره خونه پدرتون دیر بشه بیاد خونتون نه این ک هرشب برا شما زحمت درست کنه 

شوهره صبوری داری ک اعتراض نمیکنه