2777
2789

ن من عمم واقعا زیباس شوهرشم چندین ساله بهش متعهده و ب هم پایبندن دوتا پسرم دارن

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم یه اشنا داریم زن خوشگل و محجبه بعد شوهرش هیز  به هر ماده ای برسه نگاه می کنه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

قبووول ندارم 

مرد هیز،هیز هست 

حالا همسرش هر مدلی باشه فرقی نداره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

این نظریه هم مثل طالع بینی وشخصیت شناسی براساس ماه تولده وهیچ پایه واساس درستی نداره

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

دقیقا .فکر میکنن چون یکی خوشکل گیرشون افتاده .از اون خوشکلتر هم دوباره گیرشون میاد .بعد میری میبینی نه یه زغال سوخته .یه رنگ پریده و..‌رو‌جایگزین زنش کرده اونجاست که ادم دوست داره مرد رو بگیره وتا میخوره کتکش بزنه.

البته من مادر شوهر نکبتم از خداسه پسراش به زنهاشون خیانت کنه.چندین بار تو خونه من نشسته به شوهرم گفته غیر مستقیم که بله یعنی تو هم میتونی بری بگیری وخیانت و...بکنی .منم گفتم مردایی که دوتا زن دارن حیباشون خالی میشه.روح وروانشون بهم میریزه .چون زن اول از این طرف جیب مرد رو خالی میکنه .حیف ومیل میکنه.اسراف میکنه .اون یکی زن از اون طرف.این میگه منو ببر فلان حا .اون یکی هم میگه ببرفلان جا .حالا تازه سانس بیاره پسره این زنها باهم دست به یکی نکنن دیگه فاتحه مرد وایل وتبارش خوندست.

مادر شوهرم همین طور هاج واج موند.اون بخاطر ما میگفت منم بخاطر اون .