2777
2789
پتو دوربین من خیلی استفاده کردمبعد اینکه من دخترم توی گرما به دنیا اومد من براش قنداق سوئیسی خریدم خ ...

کالسکه تو یه محل هایی خودش بدتر دست و پا گیره.

نمیدونم والله، الان دختر من ۷ ماهش، و میریم دنبال بزرگه، گاهی میگم کاش بغلش میکردم.

کلا هر وسیله ای یه سری کاربرد داره، شکی نیست، ولی خریدن همه شون عاقلانه نیست، آدم باید شرایط خودشو بسنجه

چرا اغوشی به کار نمیاد؟

تو سرما بچه رو ببندی به خودت ببری بیرون؟! برای نوزاد که خوب نیست. البته سوئیسی برای خونه استفاده میتونی کنی. ولی اگه از اون آغوشی ها گرفتی که ببندی به خودت برای زمستون خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولمه خیلی ذوق دارم میگم همه چی بخرم براش 🥺

به سلامتی، ان شالله بالندگیش رو ببینی.

ببین دختر من ۹ سالشه، زمان اون ارزونی بود، مامانمم زحمت خرید وسایل کشید، همون زمان با اون پول حداقل ۱۰۰ گرم طلا میشد که الان یک میلیارد میشه، به جون خودش، خیلیاش نو نو موندن .

نه دلم میاد بدم به کسی، نه بریزم بیرون.

تازه دو تا دختر دارم، یعنی حتی با بعدی هم خیلیا نو موندن.

مثلا مامان من هم رختخواب فانتزی خرید، هم چند سایز مامان دوز کاموا دوخت.

اون فانتزی، کاملا نو موندن، قنداق فرنگی هم تو همون ست بود.

یه پتو نوزاد خیلی خوب خریدیم، گفت جنس اسپانیایی، خدایی عالی بود، تا چند سالگی که اولی استفاده کرد، بعدش چند سال دومی، ببینی میگی نو.

کاربرد اون تو رختخوابها از همه بیشتر بود.

قنداق فرنگی، دکتر به من گفت، خدایی دو دقیقه بپیچ دور خودت ببین چه عرقی میکنی، طفل معصوم گناه داره

اون موقع آره.برای نوزادیش گفتم خوب نیست.😁

کلا خیلی از وسایل ضروری نیست، فقط چند ماه قابل استفاده است.

من برای دختر دومم، وسیله، فقط فقط یه شیشه شیر خریدم .

هر چی از بزرگه بود، استفاده کردم رفت.

مثلا یادمه سال ۹۵، مامانم یه سری قابلمه بچگونه خرید ۱۰۰ تومن، بعدها غذا میپختم، میگفتم انگار خودمون قابلمه نداشتیم.

مال ما، خواهرمم همزمان باردار بود، هر چی فکرش رو کنی، به مامانم لیست داد.

مامانم خدایی همه چیز خرید، ولی کاش به جاش طلا میخریدیم