2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید نمیتونم به این جمله ی بی عقلا از نداشتن عقل زجر میکشن نخندم

و اینکه اگه منظورت از عقل گرفتن تصمیمات به جاست خب این به تجربه و محیطی که توش بزرگ شدی و آسیب هایی که دیدی و درس هایی که ازشون گرفتی یا نگرفتی هم ربط داره

حالا مشکلت چی هست بگو شاید حل شد 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

ببخشید نمیتونم به این جمله ی بی عقلا از نداشتن عقل زجر میکشن نخندمو اینکه اگه منظورت از عقل گرفتن تص ...

بی عقلم نمیتونم در لحظه تصمیم بگیرم کلمات مناسبو از دهنم بیارم بیرون در اون لحظه 

چون دنیا با تفاوت ها پابرجاست و ذات دنیا همینه... شما فکر کن اگر همه باهوش باشن و برن درس بخونن دکتر مهندس بشن پس کی کارگر باشه؟؟؟در صورتی که توی زندگی جمعی به همه شغل ها نیاز هست درسته؟ 

ولی خب اگر کسی رو خدا عقل بیشتر داده مسیولیت بیشتری هم گردنش هست بابت اون عقل بیشتر اون دنیا ازش میپرسن که چکار کردی فقط به خودت رسیدی یا دست اونکه عقل کمتری داشت رو هم گرفتی و راهنمایی و کمکش کردی؟ 

دنیا جایی برای امتحان بشر هست و اینکه همه شرایط یکسانی داشته باشند معقول نیست.

بی عقلم نمیتونم در لحظه تصمیم بگیرم کلمات مناسبو از دهنم بیارم بیرون در اون لحظه

خب چرا نمیری پیش یه روانشناس؟

اگه پیش یه روانشناس خوب بری اون خودش متوجه میشه و بهت راهکار میده

همچنین خودت هم با توجه به علائمت سرچ کن و ببین مشکلت چیه دقیقا

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

میدونم ولی من کم عقلم هرروز هر لحظه دارم درد روحی میکشم خیلی بده

کم عقل نیستی عزیزدل خیلی ها هستن مثل شما تو لحظه نمیتونن حرف پیدا کنن من خودمم همین طور انگار اون لحظه هنگ میکنم یا منظور طرف نمیگیرم بعدش میرم فکر میکنم میفهمم چی گفته یا باید چی میگفتم. 

من وقتی سردی میخورم یا ترشی انگار بدتر میشم و این درصورتی هست که تا الان امتحانهای بسیار سختی رو مثل آزمون استخدامی یا قبول شدن دانشگاه سراسری از پسش برآمدم پس این ربطی به عقل گاهی نداره 

یه آزمایش بده شاید ویتامینی از بدنت کم شده یا شاید طبع بدنت سرده با سردی خوردن بیشتر مشکلت بیشتر میشه اول جسمت رو بررسی کن بعد اگر حل نشد از روانشناس کمک بگیر روان‌شناس‌ها توی اسنپ هم راحت دردسترس هستن