جریان از این قراره ما خیلی با هم خوبیم و هیچ مشکلی نداریم پدرم ناراحتی اعصاب داره و این خانوم خیلی نگهداری کرده از پدرم و زحمت کشیده پدرم باز نشستگی نداره یک خونه که توش زندگی میکنند و به خونه ۵۰ متری ارزون داره نه تهران که از اجارش خرج روزمره رو در میارن
ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟ من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید. -خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انگار خواسته باشه به بچه های خودش بیشتر برسه یا فکر کنه من بخوام بندازمش بیرون من احمق همیشه با خودم ...
اسی الان بابای منم به اسم مامانم زده به تو چه ربطی داره اصلا قرار نیس به بچه های اون بیشتر برسه اولش این مهمه که خانومه محتاج حتی بچه های خودش نباشه تو به کنار الان مادرا واقعا باید به فکر خودشون باشن بچه ها واقعا نامرد شدند پول نداشته باشن پدر مادر سراغشو نمیگیرن