2777
2789
یک خواهر و برادر از پدر دارم خودمم تک از ازدواج قبلی هستم به طور اتفاقی امروز شنیدم ۳ دنگ از اون خون ...

خیلی ادم مضخرف و مفت خوری هستی

مالشه زده ب تو چه؟

همسر ی نظامی---  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار خواسته باشه به بچه های خودش بیشتر برسه 

یا فکر کنه من بخوام بندازمش بیرون 

من احمق همیشه با خودمم میگفتم همیشه بعد پدرم بمونه اونجا هیچ کدومو تا زندس زن بابام نمی‌فروشم اونوقت اونا مخفی کاری کردند 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
خب اگ باباش زن نمیگرف کل ارثش ب اسی میرسید

وقتی طرف اومده داره از باباش نگهداری میکنه باید ی چیز بده یا نه؟

الان اسی کجاس ک ارث میخواد اون زن داره نگهداری میکنه

هنوز باباش زندس ب فکر ارث

همسر ی نظامی---  

خیلی ادم مضخرف و مفت خوری هستیمالشه زده ب تو چه؟

واگذارت کردم به خدا خیلی بیشعوری 

من پدرم مشکل اعصاب و روان داره حال عادی نداره رفتن این کارو کردن

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
واگذارت کردم به خدا خیلی بیشعوری من پدرم مشکل اعصاب و روان داره حال عادی نداره رفتن این کارو کردن

ب هرکی میخوای واگذار کن

دیگه بدتر بابات مشکل داره زنش داره نگهداریش میکنه بایدم ی چیزی بزنه ب نامش

همسر ی نظامی---  

انگار خواسته باشه به بچه های خودش بیشتر برسه یا فکر کنه من بخوام بندازمش بیرون من احمق همیشه با خودم ...

اسی الان بابای منم به اسم مامانم زده به تو چه ربطی داره اصلا قرار نیس به بچه های اون بیشتر برسه اولش این مهمه که خانومه محتاج حتی بچه های خودش نباشه تو به کنار الان مادرا واقعا باید به فکر خودشون باشن بچه ها واقعا نامرد شدند پول نداشته باشن پدر مادر سراغشو نمیگیرن

واگذارت کردم به خدا خیلی بیشعوری من پدرم مشکل اعصاب و روان داره حال عادی نداره رفتن این کارو کردن

الان پس فردا بابات بمیره ب اون زن چ میرسه وقتی حقوق نداره بابات؟؟اینجوری حداقل ی چیزی دستشو میگیره اواره نشه

همسر ی نظامی---