2777
2789

همسرم گفته هر موقع لازم دارن بهشون بده 

مادرم بشدت مریضه هزینه های درمان خیلی بالاست پدرم کارمند بازنشستست داریم دق میکنیم

از ی طرف مامانم 

از ی طرفم هزینه ها 

من از ماهیانه خودم دارم بهشون میدم ولی به همسرم علنی نگفتم بنظرتون بگم یا همین که ی بار عنوان کرده که اشکالی نداره کافیه ؟ 

اگه اون بخواد خرج مادرشو بده تو راضی؟ با حقوق خودش یا از حقوق تو 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولی ک دست تو برای تو از چه نظر نگرانی اشکال داشته باشه؟مثلا حکم شرعی اینا؟ 

نه ایرادی نداره 

کامل و واضح نگی بهتره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منظورت حقوق خودته یادرامدهمسرتون که دست شماست؟یاپول توجیلی شما؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زن با مرد فرق داره.  نفقه زن با مرد هست ولی نفقه مرد با زن نیست.  یعنی زن از حقوق شوهرش حقی داره  در ضمن شوهرش هم که قبلا رضایتش اعلام کرده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اگه شرایط مادرم باشه خودم میدم نمیزارم حتی اون کاری کنه ولی خدارشکر مادرشوهرم سالم و سلامت تازه کلی کمک ما میکنن

زن با مرد فرق داره. نفقه زن با مرد هست ولی نفقه مرد با زن نیست. یعنی زن از حقوق شوهرش حقی داره در ...

اینکه شوهرش راضیه درست ولی فرقشون چیه ؟چطور مرد از حقوقی که خودش داره براش زحمت میکشه به مادرش بده خوب نیست ولی زن بده خوبه؟

زن با مرد فرق داره. نفقه زن با مرد هست ولی نفقه مرد با زن نیست. یعنی زن از حقوق شوهرش حقی داره در ...

شوهرش از حقوق خودش حق داره دیگه ؟

می‌خوام ببینم این خانوم ناراحت نمیشم اگه شوهرش یکم از درامدشو برا مادرش یا خانواده بده ؟

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂