2777
2789

اتاق ها 6نفرس من الان 3ترمه تخت بالا هستم دو تا گروه هست تو اتاقمون که با هم دوستت یه گروه سه نفرن من باهاشون کارآموزی دارم اما نه با هم میریم بیرون دور بزنیم خیلی نه من باهاشون میرم کلاس نه اصلا آشپزی میکنن نه هیچی همشون خوبن و اذیت نمیکنن ولی همش از خوشگلی حرف میزنن و اعصاب منو بهم ریختن دیگه حالشون رو ندارم مدام از قیافه هم تعریف میکنن و انگار من زشتم اینا هم کلاسی منن و من جز اینا با کسی در ارتباط نیستم نمی دونم اتاقم و عوض کنم یا نه راستش بدم میاد از اینجا چون من یه درسو افتادم و خیلی بدبخت شدم و اینا نمی افتند از حرفهای مزخرف تکراریشون هم بدم میاد از طرفی اگه برم اتاق جدید میترسم نتونم دوست پیدا کنم چون با هم اتاقیام دست جمعی میریم خرید گاهی و کرایه رو دست جمعی حساب میکنیم میترسم برم جای دیگه بدتر شه استخاره هم گرفتم گفت اختیار با منه

اینجا تو این اتاق هیچ دوستی ندارم هیچ دوستی همه هم استانین و من فورجه ها تنها میمونم هی میرن خونه راستش بهشون حسودیم هم میشه

اینم بگم اصلا ازشون خوشم نمیاد هر چی بهشون نزدیک تر میشم بیش تر باهاشون حال نمیکنم ولی نماینده کلاسمون تو اتاق منه و منو از درسا با خبر می‌کنه یه جورایی شما بگین چی کار کنم 

میترسم اتاقمو عوض کنم ولی دیگه از اینا هم بدم میاد از اینکه طوری رفتار میکنن انگار من زشتم در حالی که نیستم صدام خیلی خوبه حتی میخونم هم نمیگن صدات قشنگه یا مثلاً اصلا ویژگی مثبت منو نمی‌بینن ولی از قیافه کی ری خودشون مدام تعریف میکنن 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر اتاقی یه حسن و یه عیبی داره کلا باید یاد بگیری زیاد وابسته نشی به هم اتاقی 

تو زندگی و کار خودتو بکن باهاشون کاری نداشته باش قاطی هم نشو 

خرید و اشپزیتم جدا باشه 

من یک سال با دوستام هم اتاق بودم اصلا خوب نبود سه سال بعدش با ادمهایی که نمیشناختم هم اتاق شدم ولی دوست شدیم و خوب بودن 

خدایا راضیم به رضای تو