2777
2789
عنوان

وای کی اینارو راه داده دانشگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 54 پست
منطقه یک رقابت کمتره!😂😂😂😂 اینو جایی نگو بهت میخندن

تو جایی نگی بهت میخندن به عمر علوم پزشکی درس خوندم خیلی بهتر از یه ترمک می فهمم 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبستان باهم بودیمکه من ۶ به ۷ تیزهوشان شیراز قبول شدم اومدیم اینجا

پس توام‌به لطف تیزهوشان و معلمای درجه یک و امکانات مدرسه و سمپاد و فلان و البته تلاش خودت هم  الان ۴۰۰ هستی، خوبه به رتبه ۳۰۰ بیاد بگه وای این چرا باید بیاد کنار دست من بشینه؟ دانشگاهه عزیزم مدرسه که نیست، همونموقع توی آزمون تیزهوشانم خیلیا بودن که باهوشتر از شما بودن ولی بخاطر استاندارد نبودن آزمونا اونا یا تفاوت یکی دوتا تست شما قبول شدی اونا نشدن. کار خودتو بکن درگیر این چیزا نباش که بی فایده س

فرق منطقه 1 و 2 و 3 رو کاملا میدونم. ولی طرف اختلاف رتبه ش با شما کلا 300 تاس. اوشونم سه رقمی شده هر دو ب یک اندازه تلاش کردین! اگه با سهمیه میومدن حق با شما بود

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اتفاقا حرف ایشون درست بود تعداد شرکت کننده های منطقه یک کمتره تا منطقه سهولی در کل قبولی تو منطقه یک ...

بله و 700منطقه 3 معادل 300 منطقه 1 یا حتی کمتر شاید باشه 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

اسی من تاپیکای قبلیتو خوندم حقیقتا عُقم گرفت 

از تمام کلماتت خودشیفتگی میباره، واقعا برای خودتو دوس پسرت متاسفم 

نریپ لطفاً جواب انسانهای دچار اختلال شخصیت خودشیفته رو نمیدم💓

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

منطقه یک رقابت کمتره!😂😂😂😂 اینو جایی نگو بهت میخندن

راس میگه رقابت کمتره 

خیلی بده این طرز تفکرت 

شما بشین سر درست تو دانشگاه کاری با اینکه فلانی چه رتبه ای اورده نداشته باش 

چیه به اونایی که با رتبه 100000 هزار با سهمیه 25 درصد جفتت نشستن گیر نمیدی به کسی که خودش واقعا رتبه اورده گیر میدی 😑😑😑