2777
2789
عنوان

معلم پسرم میزنه تو سرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 100 پست
غلط کرده گل بگیره دراون پیش دبستانی که مدیرش رو پرسنل نظارت نداره الان داشتم مصاحبه عمه ی سام پسری ک ...

منم میخوام جلوشو بگیرم نمیدونم چجوری

من تا حالا دستم و رو بچم بلند نکردم

اصلا برام قابل قبول نیست بخاطر یه بازیگوشی یا گوش نکردن حرف،تو این سن کتک بخوره 

ولی الان معلم‌ها از خانواده‌ها میترسن...مثل قدیم نیست به نظرم..فقط کافیه اعتراض کنی

همینو میگم،میگم نمیریم شکایت،اونا هم سواستفاده میکنن،وگرنه مثل چی از شکایت خونواده ها میترسن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز فهمیدم مدیر میگه تحت نظارت ما نیستن

اسی بهترین کار اینکه بقیه مادرا رو باخبر کنی و همه تون باهمدیگه برید اعتراض اگه با مدیر حل نشد حتما برید آموزش و پرورش بگید ولی لطفا همینجور بیکار یه جا نشین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا از گفتن ایراد ها می ترسین؟مردم از بی استعدادی بعضی پزشک ها نقد میکنناز دزد بودن بعضی املاکی ها ن ...

نه منظورم اینه ی چیزی مد بشه، فقط در مورد همون حرف می‌زنن

الان هیچ معلمی حق زدن نداره و با یه تهدید به شکایت به غلط کردن میفته...خیلی وقته نشنیدم معلمی بزنه

با مادرهای دیگه هماهنگ شو و برو پیش رئیسش اگر مدیر میگه تحت نظارت ما نیست بالاخره یکی هست که ناظر باشه حتما پیگیزی کن.

اگر من تو این شرایط باشم حتما بچمو از اونجا می برم. دوربین نداره؟

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
ولی الان معلم‌ها از خانواده‌ها میترسن...مثل قدیم نیست به نظرم..فقط کافیه اعتراض کنی

چون قدیما خانواده ها یه جورایی مطیع معلم ها بودن اکثرا و اونا هم تا میشد سو استفاده میکردن

اما الان اینطوری نیست،شاید یه عده سکوت کنن اما اکثرا نمیزارن زور بگن به بچه هاشون

برای بافتن شوهرم و بفرستم من اصلا نمیتونم درست و حسابی دعوا کنم

اره

به مادرا بگو ما میخوایم مقابله این رفتار وایسین

یا عرضه دارین شماهم حمایت میکنین

یا نه

بعدش شوهرتو بفرست 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نه منظورم اینه ی چیزی مد بشه، فقط در مورد همون حرف می‌زننالان هیچ معلمی حق زدن نداره و با یه تهدید ب ...

مدرسه ها تازه باز شده

طبیعیه که یکی این مشکل و پیدا کنه

پسر بزرگم ۹ ساله که میره مدرسه فقط یبار از ناظم یه سیلی خورد

نه منظورم اینه ی چیزی مد بشه، فقط در مورد همون حرف می‌زننالان هیچ معلمی حق زدن نداره و با یه تهدید ب ...

بعضیا میزن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀