2777
2789
برنجای دیگرو همین مقدار میجوشیدم له نمیشد نمیدونم چرا اینا له میشه

احتمالا برنج امسال

کمتر بزار جوش بخوره و کمی زنده بردار

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

دیشب شوید پلو با مرغ درست کردم

امروز میخوام سبزی پلو با ماهی درست کنم 

ولی حس می‌کنم دیشب شوید بوده امروز سبزی باشه یه جوریه،نه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خودت رحم کن توروخدا برو دکتر درمان کن اگه نمیری دکتر،اپارات ویدئوهای دکتر خیراندیش رو گوش ک ...

دیگ پول خرج دکتر نمیکنم

میخوام ی روز توخواب سکته کنم ارزومه🫠🫠

همه دردیو تحمل میکنم بخدا ازیبوست گرفته تا ....

برام دیگ هیچی مهم نی هیچی

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

چیکار کنم بخاطر افسردگیمه شایدپنیک میشم و...کلا مرده متحرکمشایدم تیروید پرکار وکم کار داشته باشم ک ا ...

حالت تهوع مخصوصا اگه اول صبح باشه و باردار نباشی  و بقیه علایمت اصلا طبیعی نیست حتما برو دکتر ضرر نداره که

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اکثرا قرمه سبزی دارن🤩

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چرا این مدلی میخوری؟رژیمی؟

ن اشتها ندارم الان از ۶بیدارم اشتها ندارم عق میزنم اگه چیزی بخورم

عصر یه لقمه میخورم اگه اونم گرسنم بشه

مشکل شدید  معده  و...دارم

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

دیگ پول خرج دکتر نمیکنممیخوام ی روز توخواب سکته کنم ارزومه🫠🫠همه دردیو تحمل میکنم بخدا ازیبوست گرفت ...

دم دستم بودی یکی دوتا مشت و لگد نثارت میکردم

کلیپ های دکتر خیراندیش رو‌گوش کن روش آسون بدون ضرر بهت میده که انشاءالله زود سلامتیت رو بدست بیاری