2777
2789
من دارم خورشت کرفس بار میذارم

طرشته‌های اش را میگی خوشمزه هست یانه تا حالا نخوردم به نظرت بچه 11و13ساله میخوره

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع مخصوصا اگه اول صبح باشه و باردار نباشی و بقیه علایمت اصلا طبیعی نیست حتما برو دکتر ضرر ند ...

دکتر هم پول ندارم برم هم کسیو ندارم بچمو بذارم پیشش حوصله هم ندارم درکل بیخیالم

برام مهم نیس هرچی بشه رد داده مغزم 

افسرده ام

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

ن اشتها ندارم الان از ۶بیدارم اشتها ندارم عق میزنم اگه چیزی بخورمعصر یه لقمه میخورم اگه اونم گرسنم ب ...

نکن دختر خوب 

یه دکتر درست حسابی پیدا کن تحت نظرش باش حیفه

شاید لازمه داروی آرامبخش هم استفاده کنی

دم دستم بودی یکی دوتا مشت و لگد نثارت میکردمکلیپ های دکتر خیراندیش رو‌گوش کن روش آسون بدون ضرر بهت م ...

اینستا ندارم که 

نکن دختر خوب یه دکتر درست حسابی پیدا کن تحت نظرش باش حیفهشاید لازمه داروی آرامبخش هم استفاده کنی

درسته با خودم لج کردم 

🚶🏻‍♀️

خستم