2777
2789

میخواهیم خونه مونو بازسازی کنیم اینکه هر روز بسته گچ ها رو بریزیم تو صندوق عقب پراید از مغازه تا خونه بیاد  خیلی به ماشین فشار میاد؟

کاربری دست دو نفره

بله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پراید همینجوریش هم داغونه چه برسه اون همه گچ بزنین..

نهایت بتونه یه بسته تحمل کنه..اخرش ماشینتون خرج پیدا میکنه از من گفتن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

هرروزچندتابیاری؟؟فکرکنم تا۳و۴تاایرادنداره صندوق ماشینت ازکارمیفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما که دارین هزینه بازسازی میکنید هزینه یه نیسان گچ در مقابلش چیزی نیست ارزش نداره ماشینتون رو به گند بکشین

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دیگه نداری و هزار درد خونه داغونه

عزیزم انشالله با دلخوشی .منم خیلی دوست دارم ولی دست بزنیم خیلی خرجش میشه گذاشتیم یه دو سه سال دیگه که دستمون باز تر باشه البته بگم شوهرم کلا از بنایی و ساخت و ساز بی زاره.