2777
2789
عنوان

دلم گرفته

182 بازدید | 33 پست

جزاینجا جای روندارم از دردهای دلم بگم ی دخترهشت ساله دارم خیلی باهوشه بهم میگه میخوام درآینده پزشک بشم متوجه شدم چشماش یکم انحراف داره بردم پیش دکتر باهزار نذرونیاز دکترگفت چشماش انحراف سندروم دوئن دارن 

انحرافی نادر که درمان نداره بینایش هیچ مشکلی نداره فقط ظاهرش یکم بنظرمیاد انحراف اونم خیلی کم که من توسن هشت سالگی متوجه شدم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

دخترم خیلی لاغره دکتر ی دارو تقویتی براش نوشت اومدم توماشین برای شوهرم تعریف کردم که دکتر گفت اینجوره وفلان تمام کاسه وکوسه  هاسرمن خالی شد ازبس توغرمیزنی حالا برو تا اخر عمرت دنبال دکترا

سخت نگیر منم یکی از چشمام انحراف داره ولی خیلی کمه 

دانشجوی پزشکی ام

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی شکر عزیژم خداروشکر 

چیزی نیست ک فدات شم

خداروشکر کن بخدا دختر اونم باهوش ، خودتم مادر ارومی هستی

شاکر باش 

خاهر زاده ام انحراف داره تا الان چندین بار عمل کرده خیلی خوب شده از کودکی عمل میکرد

عزیز چشمای گل دختر ضعیف نبود؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه دکتر دیگه ببر عزیزم،،منم دخترم از بچگی گاهی انحراف داشت الان خیلی کمتر شده دکترم بردم گفت بزرگتر بشه خوب میشه الان دو سالشه هر چند روز به بار اینجوری میشه،،دوباره می‌خوام ببرمش ان شا ءالله ک چیزی نباشه

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

دخترم خیلی لاغره دکتر ی دارو تقویتی براش نوشت اومدم توماشین برای شوهرم تعریف کردم که دکتر گفت اینجور ...

شوهرت هم اعصابش خرد شده

عزیزم یکم ریلکس کنید اینجوری دختر گلتون هم مضطرب میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم اینکه خودت توی هشت سالگی متوجه این انحراف شدی با اینکه این همه نزدیک بودی به دخترت یعنی خیییلی انحرافش نامحسوسه.

هیچ ارتباطی هم با درس خوندن و موفق شدنش نداره.

دکتر رفتی؟

نه رفتم اپتومتریست معاینه کرد گفت انحراف داری راست میگه داخل اینه نگاه کردم یکی از چشمام یکممم انحراف به خارج داره

🌝🤣

دخترم خیلی لاغره دکتر ی دارو تقویتی براش نوشت اومدم توماشین برای شوهرم تعریف کردم که دکتر گفت اینجور ...

خب تو که اخلاق شوهرت می دونی چرا ریز هر اتفاقی براش تعریف می کنی.   همین انحراف چشم رو هم به شوهرت نمی گفتی که بره این طرف و اون طرف بگه.   به وقتش خودت پیگری کن برای درمانش.  ولی جلوی کسی بزرگش نکن

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

الهی شکر عزیژم خداروشکر چیزی نیست ک فدات شمخداروشکر کن بخدا دختر اونم باهوش ، خودتم مادر ارومی هستیش ...

نه گفت سالم سالمن فقط ی چشمش به سمت چپ درست نمیچرخه روبرو  قشنگ وسمت راستم همزمان باچشم کناری میچرخه فقط چپ نمیچرخه