2777
2789
عنوان

زن داداشم ب داداشم خیانت می‌کنه با دوست پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 11412 بازدید | 139 پست
مطمنم

پس همین کارو بکن به داداشت بچی یهو یه کتک کاری حسابی میشه کار ماجرا دار میشه 

ولی تهدید کن دفعه بعد به شوهرش میگم یا اگر آقا زن داره بگو به زنت میگم

محکم و با قاطعیت  اگر خودتم نمیتونی به یه مورد اعتماد بگو زنگ بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی استارتر سرکارمون گذاشتی ؟؟؟

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

اولا از این قضیه مطمئن شو ممکنه اشتباه کنی

ثانیا اگه خودت بری مستقیم بهش بگی مطمئن باش حاشا میکنه و هم برادرت رو به جونت میندازه هم پیش دیگران میگه بهم تهمت زده تا زندگیمو نابود کنه یعنی دست پیش میگیره و فقط این وسط آبروی تو میره

باید به یه روش دیگه تهدیدش کنی یعنی به صورت ناشناس 

تا خودت با چشمای خودت ندیدی هیچ کاری نکن .با حرف تو اگه زندگی اونا خراب شه مطمئن باش شک نکن که محاله اثرش تو زندگی تو نیوفته یا به خودت میخوره یا بچه هات دیدم که میگم خلاصه که حواستو جمع کن احساساتی تصمیم نگیر

بچه ها لابد استارتر مدرک محکمی داره که این حرفو میزنه 

بنظرم یه بار که داداشت سرکار بود زنداداشت رو دعوت کن باباتم به دوستش به یه بهونه ای بگه بیاد اونجا یه حوری این دو نفر رو تنها بذارید و در شرایطی قرار بدید که بفهمید بینشون چیزی هست یا نه .... اگه واقعا چیزی باشه خودشونو لو میدن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مگه مریضم

دور از جونت عزیزم این چه حرفیه نه اخه جدی من فقط خیانت زن ها رو توی فیلمای ترکی دیدم توی کشور خودمون تاحالا نه دیدم نه شنیدم باورش سخته برام 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

میترسم همینارم‌بگم حتا

ما هم یه زمانی ترسیدیم به داییم نگفتیم 

ولی چندین سالهای بعد گندش در اومد و رفت خونش رو تو این سالها به نامش زد و ....

آخرم بچه و زندگیش رو ول کرد انقدر اینکار رو کرد اصن دیگه زندگی عادی کنار بچه و شوهر در آرامش نمیتونه داشته باشه شب تا صبح فقط با این مرد با اون مرد ، خودش رو آواره کرد از زندگی خوب دست کشید چون دیگه نمیتونه سالم زندگی کنه داییمم همه جوره مثل داداشت بهش میرسید

همینجوری داداشت ندونه و اونم ول بچرخه آخر عاقبتش میشه این

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

استاترشمااقدام مستقیم کنی براخودت بدمیشه عروستونم اگرمیترسیدواضح سرقرارنمیرفت ناشناس هراقدامی میشه انجام بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖