2777
2789

حمله عصبی 

اگر بخوام برات توصیف کنم باید بگم حس میکنی داری جون میدی اون لحظه 

نفس تنگی و تپش قلب خیلی‌ بالا 

ترس 

رعشه 

برای خودم وقتی خیلی‌ شدیده دندونام بهم میخوره دقیقاً مثل وقتایی که آدم وسط سرما هست 

و خیلی‌ بد میلرزم 

و به نظرم بدترین مدل پنیک 

پنیک موقع خوابه 

این کاربری دومم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان هم زیباست😂😂😂

سرطان نه ، انگلیسیش که میشه کنسر 

این خیلی زیباست 

مثلا سرطان پستان میشه کنسر برست. داریم ازین زیباتر؟🤣

ملت بلد نیستن وگرنه میگفتن شاید 😁

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خیلیییی وحشناکه امیدوارم هیچکس تجربش نکنه🥲هرکسی هم که باعث شد من تجربه اش کنم به زمین گرم بخوره💔

منم انقدمیترسم ولی چیکار کنم من تاپیو اولم راهاشو نوشتم برو بخون تا بهت دس داد انجامشون بده من انجام میدم بهترم

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

نه خب یه کم بیشتره و یه سری علائم جسمانی دازه مثل وقتی که استرس خیلی شدید داری

خیلی بیشتر از ی کم و صرفا استرس شدید 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

برای منم عجیبه تازگی اومده؟ اخه قبلا نشنیده بودم کسی همچین چیزی بگه

نه تازگی نیومده 

ویروس نیست که بگی تازه اومده 

همیشه بوده منتها بهش پنیک نمیگفتن 

یعنی من خودم سال هاست دارم ولی حتی نمی‌دونستم بهش چی میگن 

این کاربری دومم هست 

😑😂بزار به برادرشوهرم میگم بیاد بگیره عین چی بزنت دستشم سنگینه یدونه بزنه تا یکسال جاش کبود میشه😑� ...

از کجا میدونی دستش سنگینه؟

اره بیا جاری بشیم برا هم تاپیک بزنیم جاریم فلانه😂😂

حمله اضطرابی که حالتاش ایناست... تپش شدید قلبی ،تنفس خیلی تند لرزش دست و پا ضعف و افت فشار. تپش قلب ...

حالا جدیدا هم یه بار بهم حمله دست داد، کنار شوهرم تو ماشین بودیم... دور میدون داشتیم سبقت میگرفتیم فکر کنم، یهو من ترسیدم حالم انقدر بد بود تپش قلب داشتم به شوهرم گفتم حالم بده حس میکنم دارم سکته میکنم انگار خون تو بدنم یخ زد یه حال بدی سرم یجوری شد تو قلبم تنگار یه لحظه خون وایستاد اصلا خیلی حال وحشتناکیه تا تجربه نکرده باشی من هر چقدر توضیح بدم نمی فهمی... من اخیرا یکسال اخیر سر یه موضوعاتی خیلی فشار روانی روم بود و خودخوری و اضطراب داشتم الان  برام تشخیص رماتیسم دادن و دوماه حملات پنیکم برگشته...

توی یه مقاله ای خوندم خیلی جالب بود با یک مثل توضیح میداد

می گفت انگار یکی کلت رو گذاشته روی شقیقه ات و تو میدونی که الان قراره بزنه چه حسی بهت دست میده توی حمله هراس یا پانیک هم همین حس رو داره طرف

یعنی واکنش دفاعی مغز برای مشکلی که وجود نداره،انقد به چیزای منفی فک میکنی که مغز فکر میکنه واقعا اون اتفاق داره برات میافته