منو مامانو خیلی بهم نزدیکیم و من واقعا اهمیت نمیدم به اینجور مسائل همیشه هر چی خریدم گفتم توام استفاده من
ولی این ادکلن هدیه ست و خیلی دوسش دارم دلم میخواد وقتایی ک میرم با یکی بیرون بزنم الان مامانم هر روز ازش میزنه و نصفش تموم شده یه بار بهش گفتم اینو دوست دارم لطفا بذار حدقل بمونه واسه خودمم استفاده کنم من خیلی کم میرم بیرون و فقط موقع بیرون استفاده میکنم قهر کرد باهام بعد دوباره زد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از خودم میزنم واسه مامانم چیزای جذاب و فانتزی ک دوسداره میخرم مثل یه مادر ک ذوق داره واسه بچش خری ...
دقیقا منم همونطور ام هر چیزی نیاز داشته باشه رو خودم میخرم ولی این برام فرق میکنه از طرف کسیه ک خیلی دوسش دارم و گرونه اگه میتونستم یکی براش میخریدم بیخیال این شه من نمیگم نزن ولی دیگه هر روز خالیش نکنه