2777
2789

منو مامانو خیلی بهم نزدیکیم و من واقعا اهمیت نمیدم به اینجور مسائل همیشه هر چی خریدم گفتم توام استفاده من

ولی این ادکلن هدیه ست و خیلی دوسش دارم دلم میخواد وقتایی ک میرم با یکی بیرون بزنم الان مامانم هر روز ازش میزنه و نصفش تموم شده یه بار بهش گفتم اینو دوست دارم لطفا بذار حدقل بمونه واسه خودمم استفاده کنم من خیلی کم میرم بیرون و فقط موقع بیرون استفاده میکنم قهر کرد باهام بعد دوباره زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرته دیگه چه عیبی داره عزیزم

من واقعا اونجور ادمی نیستم که همه چیمو ازش قایم کنم واقعا هرچی میخرم میگم مال تو

ولی این هدیه ست و گرونه خیلی ام دوسش دارم نمیگمم نزن ولی دیگه هر روز اخه 

نصفش تموم شده و من کلا دو سه با. ازش استفاده کردم 

من از خودم میزنم واسه مامانم چیزای جذاب و فانتزی ک دوسداره میخرم مثل یه مادر ک ذوق داره واسه بچش خری ...

دقیقا منم همونطور ام هر چیزی نیاز داشته باشه رو خودم میخرم ولی این برام فرق میکنه از طرف کسیه ک خیلی دوسش دارم و گرونه اگه میتونستم یکی براش میخریدم بیخیال این شه من نمیگم نزن ولی دیگه هر روز خالیش نکنه