2777
2789
عنوان

اسم سما

51 بازدید | 6 پست

راستیتش خیلیییی اسما انتخاب کردم واسه دخترم ولی قبل اینکه اصلا بفهمم بچه دختره یا پسر داشتم قرآن می‌خوندم و تو ذهنم این بود اگه دختر شد اسمشو چی بزارم ، تو همین فکرا بودم یهو یه آیه اومد که توش سما بود و تا اون لحظه من به اسم سما فکر نکرده بودم .

این رو به نشونه از طرف خدا دونستم و حس کردم خدا اسم دخترمو بهم نشون داد .

ولی الان با این اسمای به روزی که وجود داره حس میکنم سما دیگه قدیمی شده و اسم خاص و تکی نیس .

و به چیز دیگه اسم خودم فاطمه هست همش با خودم میگم کاش اسمم فاطمه نبود اسم دخترم رو فاطمه میزاشتم.

حالا دوتا نظرسنجی دارم ازتون .

اسم سما خوبه یا بده ؟

و دوم اینکه درسته دواسمی میشه بچه ولی نظرتون در مورد فاطمه سما چیه ؟

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
ن همون سما خالی بهتره اسما هم خوبه

اسم نورا هم دوست دارم از مذهبیا یا لیا.

آیسا هم ترکی هست دوست دارم .ولی چون تو قرآن سما دیدم یه جور حس بد میگیرم به اسم دیگه فکر میکنم

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

خواهر اگر به قدیمی و جدید بودن باشه که شما الان هر اسمی بذارید ۲۰ سال دیگه اسمهای جدید میاد

من اصلا برام مهم نیست این مسئله. اسم خودم هم فاطمه هست و عاشقشم و اگر خدا بهم دختر داد اسمش رو میذارم زینب ان شاالله.

اسما هم اسم خیلی قشنگیه و فاطمه اسما قشنگتر. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

هردو خوبه 

ترکیبی تلفظش یک مقدار سخت میشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اسم نورا هم دوست دارم از مذهبیا یا لیا.آیسا هم ترکی هست دوست دارم .ولی چون تو قرآن سما دیدم یه جور ح ...

نورا و لیا هم خیلی قشنگن .نه عزیزم چرا حس بد بگیری ،یکی از وظایف پدر و مادر انتخاب نام نیکو برای بچشونه .شما که اسم بدی نمیذاری همشون قشنگ ومذهبی ان

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️