2777
2789
عنوان

از دست کارای مادر شوهرم شبا تا صبح گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 55 پست
داره با پول خودش براتون خونه میخره می‌تونست اصن نخره خرج خودش کنه مثلاً بره حج یا ماشین آخرین مدل بخ ...

بالا نوشتم پول مادر شوهرم نیست اون سهم خودشو گرفته و تمام ، مادر شوهرم گوهی بیش نیست فکر کردی داره از جیب خودش میده به ما؟ نوشتم که بخشیش ارثیه ای که رسیده بخش زیادی هم پول خودمون بوده لطف کردیم دادیمش که پس بده الان 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

آهان اگرارثیه است که یه ریش سفیدفامیل که حرفشوقبول داره بگین باهاش صحبت کنه که سهمتون رابده خودتون ر ...

این بشر مثلا خودش پیر فامیل هست ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره با پول خودش براتون خونه میخره می‌تونست اصن نخره خرج خودش کنه مثلاً بره حج یا ماشین آخرین مدل بخ ...

فکر کنم اشتباه فهمیدی فکر کردی داره از پول خودش و لطف اینا میخره و دلسوزه و ...کلا بد خوندی تاپیک رو 

بالا نوشتم پول مادر شوهرم نیست اون سهم خودشو گرفته و تمام ، مادر شوهرم گوهی بیش نیست فکر کردی داره ا ...

خب پولتونو بگیرید ازش بگید ما قراره خونه بخریم توش زندگی کنیم پس خودمون هم انتخاب میکنیم چه خونه ای و کجا....  فقط تورو خدا تا میتونی دور از مادرشوهرت بخرین.  بخدا یه وقتایی آدم بره مستاجری خیلی بهتره تا منت این آدما رو بکشی

بالا نوشتم پول مادر شوهرم نیست اون سهم خودشو گرفته و تمام ، مادر شوهرم گوهی بیش نیست فکر کردی داره ا ...

خب چرا دادید دختر زیر بار نمی رفتی چرا مادر شوهر ت مثل مرداس اخلاقش سلطه گره الان بنام خودش کنه چیکار می کنی ؟! تقصیر از سادگی خودتونه بعضی مادرا دیدم که میگم بی وجدانن پوله میخورن میگن خرج شد دیگه میخواستی پول ندی 

خب پولتونو بگیرید ازش بگید ما قراره خونه بخریم توش زندگی کنیم پس خودمون هم انتخاب میکنیم چه خونه ای ...

گفتیم هزار بار نمی‌ده ، پدرمون درآورده ،خودشونو میزنه به غش و کولی بازی 

این بشر مثلا خودش پیر فامیل هست ،

سرارث خیلی وقتهااین مشکلات پیش میادبایدصبورباشیدودخالت نکنیدکه بین خودشون حل کنن

ولی اینکه پول زیادی خودتون دادیدبه مادرشوهرکه بعدپس بده رانمی فهمم،خب رک بهش بگیدپول خودمون راپس بده که هرکاری صلاح میدونیم بکنیم

خب چرا دادید دختر زیر بار نمی رفتی چرا مادر شوهر ت مثل مرداس اخلاقش سلطه گره الان بنام خودش کنه چیکا ...

لازم داشتن قرض گرفتن اون موقع که پس بدن ، اون موقع با ذات کثیفش آشنا نبودم بعدا فهمیدم 

سرارث خیلی وقتهااین مشکلات پیش میادبایدصبورباشیدودخالت نکنیدکه بین خودشون حل کننولی اینکه پول زیادی ...

ما اون موقع خب با دانش آشنا نبودیم قرض دادیم پس نداد ، داره عاااا فکر نکنی نداره ،برنامشو چیده برینه به زندگی ما

خب چرا دادید دختر زیر بار نمی رفتی چرا مادر شوهر ت مثل مرداس اخلاقش سلطه گره الان بنام خودش کنه چیکا ...

نه اگه بخواد به نام خودش کنه کلا قرارداد رو کنسل میکنم میریم مستأجری و قطع ارتباط