2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی اعصابم خرد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 62 پست
عزیزم چرا شوهرت بردی میزاشتی خونه بمونه.حالا فامیل دور بوده رفتن شما کافی بود تو که اخلاقای شوهرت می ...

بی زبون من لباسشو انتخاب کردم خاک بر سرم ب عقلم نرسید گفتم کتش مشکیه کافیه بعد گرم بود کتشو درآورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طرف وصیت کرده سفید بپوشه نه اینکه ادم تو هر عزاداری سفید بپوشه .

ععع

نمیدونستم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
مردم انقدر بیکارن که براشون مهم باشه کی چی پوشیده؟ همین که وقت گذاشته برات احترام قائل شده اومده مر ...

لباس اینم متمایل ب سفید بود اما خاکستری کت داشتا مشکی ولی از یه جایی ب بعد درآورد البته خودمم گفتم گرم بود خااااک بر سر من 

بی زبون من لباسشو انتخاب کردم خاک بر سرم ب عقلم نرسید گفتم کتش مشکیه کافیه بعد گرم بود کتشو درآورد

حالا اشکال نداره متاسفانه مردم ما خیلی ظاهر بین شده من خودم یه عزاداری رفتم شومیز مشکی پوشیدم طرف پیش مادرشوهرم خاله زنکی کرده رفته عروست چرا شومیز پوشیده.مادرشوهرم گفت شوهرش همینجوری دوست داره به ما چه ربطی داره

لباس اینم متمایل ب سفید بود اما خاکستری کت داشتا مشکی ولی از یه جایی ب بعد درآورد البته خودمم گفتم گ ...

اشکال نداره باور کن هیچ کسی به این موضوع اهمیت نمیده. همین که رفتین یعنی احترام گذاشتین.  حالا همه فامیلا و دوستا و آشنا ها سیاه پوشیدن غیر از شوهرت؟ 

لباس اینم متمایل ب سفید بود اما خاکستری کت داشتا مشکی ولی از یه جایی ب بعد درآورد البته خودمم گفتم گ ...

اشکال نداره خودتو سرزنش نکن .همیشه چند تا فامیل خاله زنک هستن روی لباس ها گیر میدن به جای اینکه عزاداری کنن.به این چیزا نگاه میکنن

اشکال نداره باور کن هیچ کسی به این موضوع اهمیت نمیده. همین که رفتین یعنی احترام گذاشتین. حالا همه ف ...

تقریبا آره متاسفانه ،خاک بر سرم  منم گفتم وگرنه هرکاری بگم میکنه اما ب چشم خانواده درجه یک خودم ک روم میشد بپرسن بد نبود اصلا مهم نبوده