2777
2789
خاک معطر ؟ نشنیده بودم چیه؟ از کجا تهیه میکنی ؟برای چی خوبه؟وای چقد سوال

برای دفع انرژی های منفی عالیه و بوش اصلا اذیتت کننده نیست دلت میخواد اصلا بخوریشون

من از مرکز خرید میخرم گلم 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

برای دفع انرژی های منفی عالیه و بوش اصلا اذیتت کننده نیست دلت میخواد اصلا بخوریشونمن از مرکز خرید می ...

چه رنگیه و کیلویی هست آیا  یا چی

چطوری نگهداری میکنی چطور استفاده میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رنگیه و کیلویی هست آیا یا چی چطوری نگهداری میکنی چطور استفاده میکنی

نه کیلیویی نیست شرکتیه

یه نوع جا عودی مخصوص داره

share.google/UojOb13fdjgJAl4tR

لینکو کپی کن بزن قسمت سرچ گوگل میاره بالا 

خب من دسترسی ندارم به همچین جایی سرچ هم کردم اون طرف سفالینه ای که گفتید نبود همراهش توی دی جی کالا ...

share.google/AGZYtBMZfheDEaEzx

ظرفش اینه

یچیزی شبیه پودر بعد یه چیزع بامزه داره که سفالیه توش خاکو میریزی و زیرش جای وارمر داره شمع میزاری و ...

من به بعضی بوها مثل الکل یا بعضی ادکلنها حساسم و حالت تهوع میگیرم نمیتونم تحمل کنم 

آیا این یه نوع خاک اسانس دار هست یا طبیعت این خاک این بود رو میده ؟ 

من به بعضی بوها مثل الکل یا بعضی ادکلنها حساسم و حالت تهوع میگیرم نمیتونم تحمل کنم آیا این یه نوع خا ...

دقیق نمیدونم عزیزم ولی من خودمم حساسم ولی به بوی همین رایحه ک لینکشو فرستادم حساس نیستم

ممنون ولی طرفش رو بخوام بگیرم بگم چی میخوام؟

اکثرا جاهایی که خاکشو میفروشن مغازه های عود و ملزوماتش هستن دارن

ولی خب باید بگید جاعودی خاک معطر