2777
2789
عنوان

تنها دلیلی که به شوهرم خیانت نمیکنم همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عقد نفهمیدی اینو؟

عقد یه سری دیدم اینستاشو

با یه فاطمه نامی چت میکرد تا دیدم فوری حذف کرد ولی زیر نظر گرفتم رفت و امدشو از همون موقع سر این میگم جنسی نبود

اصلا با کسی بیرون نمیرفت یا هر چی

فقط هر روز حرف میزد

پیرینت تماسشو گرفتم

خب تلافیسه سال هر روز صحبت میکردنجنسی رو نمیدونم طبق بررسیا انگار نبوده دیگه نمیدونم خدا دانددلم میخ ...

ببین بشین زندگیت کن عمو منم خیانت کرد زن عمو نشست بچه هاشو بزرگ کرد حتی کسانی میگفتن رفته پیش اون یکی خانم می‌گفت خودم گفتم بره والله الان خیلی خوشبخته بیا ببین بچه هاشو متل ملکه دور سرش میچرخن ولی گذشت صبر کن عمو منم تو کرونا فوت شد 

ببین بشین زندگیت کن عمو منم خیانت کرد زن عمو نشست بچه هاشو بزرگ کرد حتی کسانی میگفتن رفته پیش اون یک ...

جسارت نمیکنما ولی زنموت اشتباه کرد باید میرفت طلاق میگرفت

خب تلافیسه سال هر روز صحبت میکردنجنسی رو نمیدونم طبق بررسیا انگار نبوده دیگه نمیدونم خدا دانددلم میخ ...

الان دقیقا دنبال چی هستی طلاق فکر می‌کنی طلاق بگیری خوشبخت میشی از من گفتن خوشبخت نمیشی هیچ بدبخت هم میشی

ممنونم از حرفاتذهنی بهش خیانت کردمولی عملی مههمون ذهنی هم بعدش حس نفرت از خودم گرفتم

عزیزم این حس نفرته همون صدای وجدانته. صدای وجدان برای کسی که هنوز قلبش زندس، تنها صدای درونیت از طرف خداس. هیچ وقت صدای وجدانت رو خاموش نکن 

و اینکه به محض اینکه ما بمیریم، بدن واقعی مون رو می‌بینیم که ساخته شده از تخیلات ما‌. اگه فکر گناه رو بکنی بدن برزخیت به زشت ترین شکل درمیاد. ما طاقت یه جوش روی صورتمون رو نداریم چجوری میخوایم اون زشتی رو تحمل کنیم؟

اینا فقط ظاهر دنیاست، باطنِ این کارت فقط و فقط پیروی از شهوت تو مسیر غلطه که دنیا و آخرتتو نابود میکنه. 

یه پیشنهاد دارم برات:

هر وقت وسوسه شدی برای انتقام یا برا کمبود محبت کاری انجام بدی، بشین احساس اون موقع رو تماشاش کن. ببین این حسه کجاست چجوریه ؟ چند بار تماشا کنی می تونی بفهمی این حسای منفی ، خود واقعیت نیست ‌‌.‌.... دیگه نتایجش رو خودت میبینی

[QUOTE=399040087]جسارت نمیکنما ولی زنموت اشتباه کرد باید میرفت طلاق میگرفت[/QUOTE

کی خرج شو میداد شما از قدیم گفتن خونه میشه عوض کرد ولی سرنوشت نه هیچ کس با طلاق گرفتن خوشبخت نشده تو هم دومش باشی چی شد همسایه مون طلاق گرفت همه میگفتن بگیر الآنم حتی خواهرش نمیاره بیاد خونه میگه دختر که نیست زنه راهش بازه نکنه شوهرم بیاد به خدا یک ارزش داره این ارزش نداره

منم عقد بودم فهمیدم با دوست دختر قبلش رابطه داره هنوز

دخترا کذشته ی مرد خیلیییی مهمه الکیه ک میگن مهم نیست خیلی ح‌استون باشه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خیلی ببخشید خیلی معذرت نیخوام اگه شوهرت ی بشقاب گه گذاشت جلوش خورد شما هم واسه تلافی باید اینکارو بکنی؟؟ شان شما اینه که با ی مرد دیگه رابطه داشته باشی؟؟؟؟ که بگی انتقام گرفتم؟ پس شخصیتت چی خانوادت؟ تربیتت؟جایگاه اجتماعیت؟