2777
2789
عنوان

تپش قلب شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 60 پست
همین سوالت هم بخاطر اضطرابی که توی افکارت داری و پانیکی که شدی میادنه هییییچ اتفاقی نمیفتهاون فقط یه ...

اره خیلی فکر و خیال میکنم چون ایندفعه خیلی حمله ام شدید بود با وجود قرص هنوز آروم نشدم چنان عرفی میریختم پیشونی یخ شده بود دست و پام می‌لرزید شدیذ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی فکر و خیال میکنم چون ایندفعه خیلی حمله ام شدید بود با وجود قرص هنوز آروم نشدم چنان عرفی میر ...

تو تنها نیستی

خیلیها اینجوری میشن

میدونم چقدر حس بدیه

ولی یادت باشه فقط یه حسه

فقط تنفس توی کیسه فریزر یادت نرهبرو سایت ارگانیک ماینددبعد سرچ کن پانیکمطلباشو بخون

مرسی از پیامت خیلی ارومتر شدم خداخیرت بده باید با یکی حرف میزدم خونه ام تنهام خیلی ترسیدم

تو تنها نیستیخیلیها اینجوری میشنمیدونم چقدر حس بدیهولی یادت باشه فقط یه حسه

ببین من این پانیک چند بار حمله اش بهم دست داد آگاهانه به خودم میگفتم چیزی نیس بعدش آروم میشدم حالا با قرص یا هرچی دیگه ولی اینسری انقد وحشتناک بود که خودم جا خوردم گفتم میمیرم حتما انگار بیماری هوشمند جدیدا بیداری نمیاد سراغم وقتی خوابم یهویی حتی بدون اینکه ذره ای استرس داشته باشم میاد سراغم فلجم مسکنه

این برای پارسال بود عزیزم خداروشکر خوب شدمسعی کن ذکر هم زیاد بگی باعث آرامشت میشه

خداروشکر دعا کن بر من بخدا من تو بیداری اگه حمله دست بده میتونم کنترلش کنم نمی‌دونم چرا جدیدا فقط تو خواب میاد سراغم

متاسفانه قبلا روزا میشدم الان فقط وقتی خوابم این حالت بهم دست میده انقد شدید بود که گفتم میمیرم ایند ...

این علائم رو داری آیا؟؟؟ چندتاش؟؟؟

عصبانیت
گرگرفتگی
رنگ صورت زرد
استرس
لجبازی
زورگویی
عجله
سرپیچی از توصیه ها
عرق کردن
فکر و خیال
شبها اب دهانتان می اید
سر شب خوابتان نمیبرد

این علائم رو داری آیا؟؟؟ چندتاش؟؟؟عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازیزورگوییعجلهسرپیچی از توصیه ه ...

ببخشید برای سرفه ی آلرژیک کودک هم راهکار دارید؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
متاسفانه قبلا روزا میشدم الان فقط وقتی خوابم این حالت بهم دست میده انقد شدید بود که گفتم میمیرم ایند ...

اینا همه توهمه.اگه وحشت رو از خودت دور کنی،و با خیال راحت به خودت بگی هیچ اتفاقی نمیوفته،این توهم ازت دور میشه‌‌‌.پنیک توهمه تا بیماری‌‌.

اینا همه توهمه.اگه وحشت رو از خودت دور کنی،و با خیال راحت به خودت بگی هیچ اتفاقی نمیوفته،این توهم از ...

امیدوارم هیچ وقت حتی یک بارم تجربه اش نکنی حتی بر دشمنم نمیخوام بقران خیلی وحشتناک😭