2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی.. درخواست راهنمایی

158 بازدید | 17 پست

سلام خانما... من خونه ام خیلی کوچیکه. برا همین سرویس خواب و کالسکه و چیزهای بزرگو نمیخوام بگیرم. از چیزهای خرده ریز میشه یسری چیزارو ک ضروری رو معرفی کنید ک بگیرم... از لباس گرفته تا لوازم بهداشتی هر کدومو به تعدادم بگید خییییییلی ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون کالسکه اذیت نمیشی؟

خواهرم کالسکه داره... چند بار امتحان میکنم اگه بند شد تو کالسکه یا اینکه موقعیتی پیش اومد ک کالسکه نیاز بشم میخرم... از الان نمیتونم بخرم چون جا ندارم

کریر بگیر،پس توی چی میخوابونیش؟

کالسکه هم الان نگیری دو ماه بعد از تولدش باید بگیری چون نمیشه همش بغلت باشه،

لباس و اینا که مهم نیست همون موقع هم میشه خرید،دو سه  دست سایز یک بگیر واسه ماه اول،بقیش هم همون موقع ببرش ببین چی بهش میاد واسش بگیر،شامپو سرو بدن،پماد آردن ،پوآر بینی،ناخن گیر،شیشه شیر و یه پستونک،پوشک نیو برن،شیر دوش

من خودم سایز صفر دو دست

سایز یک دو دست و یه سرهمی

سایز دو دو دست و یه سرهمی خریدم

بعد ببین به نظرم لباس که میگیری یه زیر دکمه استین بلند و شلوار بگیر خلاص فقط سایز صفر کلاه و دستکش هم بگیر

حوله و لحاف تشک و بالش و شامپو سر و بدن و ناخن گیر و شانه و پنپرز و لوسیون بدن و کرم واسه له شدگی و پودر بچه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

من كلي لباس خريدم اونم نوزادي اما ني ني دنيا اومد اينقد كوجولوتر بود كه همون روز دوباره رفتم واسش دنبال لباس😀

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
کریر میگیرم.... 

کریر نخر😑 دائم که نمیتونی تو کریر بزاریش. گوده زیرش. ببین صندلی ماشین هست که خوابیده هم میشه. از اول میتونن استفاده کنن .  ولی کریر ۷  ۸ ماهگی باید بزاریش کنار

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
کریر نخر😑 دائم که نمیتونی تو کریر بزاریش. گوده زیرش. ببین صندلی ماشین هست که خوابیده هم میشه. از او ...

چه مارکی برای این کریری ک صندلی ماشینم میشه خوبه؟