2777
2789
عنوان

دلیل بیداریتون چیه مهمه بیان

298 بازدید | 57 پست

کی میخابین؟ فردا کجایین؟ چرا بیدارین؟ روتینتونه یا فقط مشکل امشب؟ من فقط امشب هرشب9الی12خابم بچه سال اخر انسانیم

امشب ازونجایی ک انسانیم به تامل پرداختم و لذت بردم و اتاقمو تمیز کردم و مشق دارم شبای دیگه جبران میکنم شما چی لطفا توضیح بدید براتون صلوات میفرستم

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

هرشب همینم چن سال خاب ب چشمم نمیاد.. امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم سکوت شبو دوست دارم مقاومت میکنم نخوابم از سکوت لذت ببرم

فردا خونم باید فقط بیدار شم صبح صبحانه اماده کنم بچمو بفرستم مهد شوهرمم بره سرکار همین 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از پا درد

الهی ک خوبشه

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

نمیدونم سکوت شبو دوست دارم مقاومت میکنم نخوابم از سکوت لذت ببرمفردا خونم باید فقط بیدار شم صبح صبحان ...

خوبه خوشبحالت

درس و کار خیلی وقت گیره

کاش روزی بشم ی زن40ساله با بچه های بزرگ و درسام و کارامم تمومشن ب همچی ک میخام برسم

هرشب همینم چن سال خاب ب چشمم نمیاد.. امضام 💔 🥺

یعنی چجوری شما زنده ای،؟ نمیخابین کلا؟ 

درست میشه انشاالله 

الدعوا با الهمسر

ای خدا

دعوا کنید 

دعوا نمک زندگی 😁😁

یعنی چجوری شما زنده ای،؟ نمیخابین کلا؟ درست میشه انشاالله

صب میخابم تا ظهر

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الان که تازه سر شبه

وات

واسه منی ک 5مدرسه باید برم صبحه خخخ

صب میخابم تا ظهر

چن ساعت؟ 

خوبه خوشبحالتدرس و کار خیلی وقت گیرهکاش روزی بشم ی زن40ساله با بچه های بزرگ و درسام و کارامم تمومشن ...

انشالله منم تا همین دو سال پیش هم درس میخوندم هم بچه نوزاد داشتم خیلی سختی کشیدم ولی تموم شد بعد واقعا دیگه نخواستم درسمو ادامه بدم خسته شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲