2777
2789

راستش روز قبولی تاپیک زدم ولی الان ک نزدیک ۱۰ روز گذشته افراد زیادی گفتن بیکاری داره و و اینده انچنانی نداره

منم از کنکور محروم شدم و انصراف از دانشگا نزدیک صد تومن باید پول بدن بهرحال هرطور شده باید این ۴سالو بخونم ک اون زمان ۲۶ سالم میشه

شما مامای موفق دیدین اطرافتون؟

تو کانالش عضو شدم واقعا درساش خیلی سخته حیفم میاد این‌همه درس سخت بخونم بعدش بیکار بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بیکار فوقش به عنوان پرستار استخدام میشی یا  درستو ادامه میدی مطب میزنی که خیلی پیشرفت میکنن بخصوص اکه بری شهر محروم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

هرکی گفته حسودهه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اگرم کسی نبوده تو با جون و دل درس بخون ، تلاش کن ، تا اولین ماماعه موفق بشی

اره اگ تصمیم بگیرم دیگ کنکور ندم با همه وجودم میخونم و روش تحقیق میکنم ک مهارت زیادی داشته باشم

رشته مورد علاقت چیه صلوات بفرستم عزیزم؟

کلا رشته ی  که اینده دار باشه برام توپ باشه 

خیلی ممنون گلم