2777
2789
عنوان

امروز پسر خواهرمو بردیم یکی از گوشاشو نگین زدیم خیلی بانمک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست
چرا چیزی که دخترونه رو واسه پسر انجام بدید؟بعد اون بنده خدا اختیاری از خودش نداره بچس پس فردا شاکی ش ...

ولی رونالدو هم داره ها

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چیزی که دخترونه رو واسه پسر انجام بدید؟بعد اون بنده خدا اختیاری از خودش نداره بچس پس فردا شاکی ش ...

ببین کلا بستگی داره پسر بزرگ خواهرم یعنی داداش این بچه ۱۸ سالشه و ایتالیا درس میخونه اون گوشواره داره یعنی خودش برای خودش انجام داده و کلا هم عادیه بعد دیگه خواهرم برد برای این بچش ی گوششو زد 

دور و اطرافیان آدم خیلی مهمه سبک زندگیشون چیه 

عادیه برای بعضیا این سبک

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
داشته باشه رونالدو الگوی شماست در همه ابعاد زندگی؟ اگر هست خب پس هیچی

خودمم دو دلم خانمم میگه هرچی تو بگی 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

به گوش پسربچه سه ساله نگین زدید و ذوق کردید؟! یکی از اصول تربیت جنسی کودکان همین هست که از همین ابتد ...

مخصوصااااااا الان از هر ۱۰ تا خانواده ۳ تاشون بچه مشکل دار جنسی دارن متاسفانه تازه خیلی هم ذوق میکنن

خودمم دو دلم خانمم میگه هرچی تو بگی

محیط زندگی خیلی مهمه 

گوشواره انداختن پسر تو کشورای دیگه نرماله 

تو بالاشهر ایران لاکچریه 

تو پایین شهر سوسول بازیه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
عزیزم ب من ربطی نداشت بچه خواهرم هست من فقط رفتم باهاش چون بهم گفت باهامون بیا کلا تو زندگی کسی غیر ...

من هم نگفتم شما دخالتی بکنید. 

یک امر کلی رو در مورد مطلبی که منتشر کردید عنوان کردم تا شاید برای دیگر مخاطبانی که احتمالاً با مطلب شما برخورد می‌کنند، کمک کننده باشه. 

متاسفانه در عصر کنونی، به جهتِ تبلیغات و محتوای بدونِ مرز و بعضاً به دور از اصولی که منتشر می‌شه، خیلی ها بدون اطلاع از عواقب احتمالی، کارهایی رو تنها به دلیلِ همراهی با عموم انجام می‌دن که براشون مشکل‌ساز می‌شه. و چقدر بدتر که ندانشته این مشکلات رو برای فرزندانمون رقم بزنیم. 

در آخر من به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم. عذر می‌خوام اگر باعث دلخوری و سوءبرداشتتون شدم.  برای شما خانواده ی محترمون آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم که خداوند حافظ اون کوچولوی عزیز باشه🌺

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

مخصوصااااااا الان از هر ۱۰ تا خانواده ۳ تاشون بچه مشکل دار جنسی دارن متاسفانه تازه خیلی هم ذوق میکنن

ن عزیزم مشکل جنسی از پایه تو شکم مادر بوجود میاد 

اونایی ک با این چیزا انحراف جنسی پیدا میکنن ادا در میارن خداروشکر خانواده ما اهل ادا در آوردن نیست باوجود گوشواره و تاتو و...

اگه بعدا نخواست استفاده نمیکنه

من هم نگفتم شما دخالتی بکنید. یک امر کلی رو در مورد مطلبی که منتشر کردید عنوان کردم تا شاید برای دیگ ...

❤️❤️❤️❤️

کجا تو بالا شهر لاکچریه؟؟؟

من خودم نمی‌پسندم 

اما واقعیت ایرانه متاسفانه 

ببین کلا بستگی داره پسر بزرگ خواهرم یعنی داداش این بچه ۱۸ سالشه و ایتالیا درس میخونه اون گوشواره دار ...

شخصا که نمیپسندم

به قول دوستمون تربیت جنسی هم مهمه

حتی میگن تا سن ۵_۶ سالگی بذارید موی دختر بلند باشه کوتاه نکنید و موی پسر کوتاه کنید همیشه بلند نشه که بچه ها بتونن جنسیت هارو با این نشانه ها تشخیص بدن و تفاوت بین دختر و پسر قائل بشن. قطعا از بین بردن این مرزها تو سنین پایین حداقل روی تفکر و رفتار جنسی ادما تاثیر داره