2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار اوایل عقدمون شوهرم زد زیر گوشم چنان کتکش زدم لباسشو تو تنش جر دادم😂😂😂 دیگ دست رو من بلد نکرد ...

عا ماشالا حلالت

ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠🎀A girl with big goals°هرکس بد ما به خلق گوید،ما چهره ز غم‌ نمی‌خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم، تا هردو دروغ گفته باشیم،✨🌱

ن کوچیک نیس ۱۹۰ قدشه ۹۰ کیلو وزنشه من ۱۶۳ با ۷۰ کیلو وزن حریفشم 😂 کلا اینجوریم عصبی بشم ده نفرو هم ...

منم عصبی بشم زورم بیشتر میشه در واقع ترسناک میشم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ن کوچیک نیس ۱۹۰ قدشه ۹۰ کیلو وزنشه من ۱۶۳ با ۷۰ کیلو وزن حریفشم 😂 کلا اینجوریم عصبی بشم ده نفرو هم ...

من تا حالا کتک نخوردم ولی مطمئنم حریفش نیستم دعواشو با بقیه دیدم چون کشتی گیره بد میزنه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

از من خیلی قویهخفه ام میکنه از موهام میکشه با لگد میزنه سرمو به زمین میزنهبه سرم محکم میزنه

یاااا خداااا🤯

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اولآ که شما روی نقطه ضعف هاش دست نذار و بهونه دستش نده و دوماًتحت هیچ شرایطی کتک زدن خانوم توجیحی نداره و یه مقدار جدی و حساب شده بهش بگو که این کار اصلا درشان یه مردنیس و اگه ادامه دارباشه عواقب خوبی واسه زندگیمون نداره..ومجبورم فکراساسی تری کنم 

هرگِردی،گردونیس...

شکایت کن. نترس. این بار زد برو پزشکی قانونی شکایت کن.‌اگر درست شد که بهتر. اگر نشد این زندگی اصلا بد ...

تو‌پزشک قانونی چجوری ثابت کنم شوهرم کتکم زده؟شاید کس دیگه زده

اولآ که شما روی نقطه ضعف هاش دست نذار و بهونه دستش نده و دوماًتحت هیچ شرایطی کتک زدن خانوم توجیحی ند ...

عصبانی که بشه کتکم میزنه

خب هر آدمی ممکنه عصبانی شه این از دست من عصبانی شه کتک‌میخورم