2777
2789

من که حس میکنم سلول ها و استخون های بدنم از هم فاصله گرفتن و میخوان از هم جدا شدن کلا از سر تا پام یه حالت عجیبی دارم انگار اون آدم سابق نیستم میترسم بعد از زایمان هم بدنم خوب نشه ، لگن و دنبالچه ام درد میکنه نمیتونم راحت پاشم بشینم ، موقع خواب هم راحت نیستم انگار خوب نخوابیدم بدنم راحت نبوده ، دست و پام ورم کرده دستام سر میشه و گزگز میکنه ، رگ های دستم درد میکنه گاهی ، ۳۳ هفته ام طول سرویکسم ۳۰ هست گفتن استراحت کن احتمال زایمان زودرس هست ، عفونت ادراری و دفع پروتین دارم انگار اونم عوارض زایمان زودرس داره میترسم خیلی این یه ماه چجوری قراره بگذره کارهای روزمره مو نمیتونم انجام بدم امروز شوهرم یه جارو زد خونه رو و کابینت های چربی بسته رو تمیز کرد هم خجالت میکشیدم ازش چون هم بیرون کار میکنه هم مجبور شد تو خونه کار کنه هم اینکه نه جارو رو تمیز کشیده بود نه چربی های کابینت کامل پاک شده بودن ولی دیگه چیزی نگفتم بهش ناراحت نشه ، حتی راحت نمیتونم دراز بکشم یکم کار میکنم شکمم درد میگیره ، دراز میکشم دیکه از کمر درد نمیتونم پاشم حال ندارم یه موبر بذارم به دست و پاهام  

فکر زایمان زودرس و کارای خونه و کارایی که نکردم اعصابمو به هم میریزه شما در چه حالین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این حالتها طبیعیه و جای هیچ نگرانی نیست. اینو بدون که تمام مادرها این هفته ها و روزهای آخر رو پشت سرگذاشتن و واسه همه این روزها سخت بوده و شما نه اولیشی نه آخریش...همه مون با یه عالم چالش مواجه بودیم و پشت سرگذاشتیم و زایمان کردیم و نوزاد بزرگ کردیم و‌....پس توهم میتونی و اصلا هم زایمان زودرسی درکار نیست گرچه استرس و ترسش همراه میشه گفت ۹۹ درصد مادرا هست ولی نگران نباش همون سرموعدت بچت به دنیا میاد و بغلش میگیری.خدایی که تاالان اون رو تو وجودت نگهداری کرده از اینجا به بعد هم میتونه و بسپربه خودش.والسلام