من که حس میکنم سلول ها و استخون های بدنم از هم فاصله گرفتن و میخوان از هم جدا شدن کلا از سر تا پام یه حالت عجیبی دارم انگار اون آدم سابق نیستم میترسم بعد از زایمان هم بدنم خوب نشه ، لگن و دنبالچه ام درد میکنه نمیتونم راحت پاشم بشینم ، موقع خواب هم راحت نیستم انگار خوب نخوابیدم بدنم راحت نبوده ، دست و پام ورم کرده دستام سر میشه و گزگز میکنه ، رگ های دستم درد میکنه گاهی ، ۳۳ هفته ام طول سرویکسم ۳۰ هست گفتن استراحت کن احتمال زایمان زودرس هست ، عفونت ادراری و دفع پروتین دارم انگار اونم عوارض زایمان زودرس داره میترسم خیلی این یه ماه چجوری قراره بگذره کارهای روزمره مو نمیتونم انجام بدم امروز شوهرم یه جارو زد خونه رو و کابینت های چربی بسته رو تمیز کرد هم خجالت میکشیدم ازش چون هم بیرون کار میکنه هم مجبور شد تو خونه کار کنه هم اینکه نه جارو رو تمیز کشیده بود نه چربی های کابینت کامل پاک شده بودن ولی دیگه چیزی نگفتم بهش ناراحت نشه ، حتی راحت نمیتونم دراز بکشم یکم کار میکنم شکمم درد میگیره ، دراز میکشم دیکه از کمر درد نمیتونم پاشم حال ندارم یه موبر بذارم به دست و پاهام
فکر زایمان زودرس و کارای خونه و کارایی که نکردم اعصابمو به هم میریزه شما در چه حالین