اه تازه 1 ساعت پیش خبر خوب دیدم از مشهد حرم امام رضا چرا این تاپیک و دیدم😐
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
از دست مدرسه رو میگی ؟ آره واقعا دلم شکست خدا به مادرش صبر بده چقدم ناز بود
والا مقصر پدر مادرش بودن
بچه از ترس اونا خودکشی کرده
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
والا مقصر پدر مادرش بودنبچه از ترس اونا خودکشی کرده
اره خب از این جهت هم میشه نگاه کرد ولی درحال حاضر کسی که بهش استرس داد که صبح رو نمیبینی و فردا مدرسه حق نداری بیای و اینا، مدیریت مدرسه بود. که خیر سرشون باید عاقلانه رفتار کنن نه مث وحوش
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡