2777
2789
من اجازه ندادم اب بازی کنه یا توالت فرنگی اصلا لازم نیست بچه من عاشق اشکال هندسی و رنگ هاست بخاطر هم ...

اشکال نداره منم خیلی حرص میخوردم اما زنداییم بهم گفتش که اصلا بچه رو نحت فشار نذار که بدتر اذیت میشه 

میگفت چه بخوی چه نخوای باید خودش همکاری کنه باید یه نشونه بده که میخواد همکاری کنه 

تازه من یه بار جایی خوندم که تا 4 سالگی هم طبیعیه 

توکل به خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبرم خیلی کمه موندم چه کنم از طرفی قیمت پوشک خیلی بالا رفته

خیلی باید صبوری کنی 

خصوصا که بچهدشما الان کوچیکترم هست 

توی نظرای بالاترم گفتم از همین الان غیر مستقیم باهاش کار کن 

مثلا قصه میگی دسشویی هم توش باشه مثلا آقا خرگوشه میخواست بره بازی کنه اما جیش داشت رفت دسشویی کرد مامانش بهش گفت آفرین..

خودت که میخوای بری دسشویی بگو من برم دسشویی جیش بکنم

بعد پسر من از پی پیش ترسید و از یکی شنیدم باید قبلش با پی پی خودش آشناش میکردی 

پوشکشو که عوض میکنی پا میشه پی پیشو بهش نشون بده و یه قصه از خودت بساز براش مثلا بگو پی پیا باید برن توی دسشویی برن خونشون 

خلاصه که خییییییییلی صبوری میخواد 

خصوصا تو کثیف شدن خونه 

وقای اقدام کردی باید کلا قید تمیزی خونه رو بزنی راحت باشی و تمرکز کنی روی بچه

اما بازم میگم خود بچه هم بااااید یه نشونه هایی بده که آماده س وگرنه مثل من با شکست مواجه میشی

من اجازه ندادم اب بازی کنه یا توالت فرنگی اصلا لازم نیست بچه من عاشق اشکال هندسی و رنگ هاست بخاطر هم ...

خوب به حرفت گوش داده 

پسر من فققققط میخواد بازی کنه

مثلا میگی برچسب رنگی 

من اگر برا بچه م بخرم همممه رو باید بهش بدم همون دفه اول ین دوسه ساعت سرگرمشون میشه بعد دیگه اصلا جذابیتی ندارن براش

یه بار یه خرسی داشت دوسه بار باخودمون میبردم دسشویی میگفتم خرسی هم جیش داره دوسه بار خوب پیش رفت و خوب بود مثلا جیش میکرد براش دست میزدیم

دفعات بعدی دیگه باید میشستیمش دیگه حمام میخواست میشستش صابون میزد بهش یه وضی 😂

فقط و فقط و فقط برای بازی میومد